Stiri

Snobismul si zodiile! Afla care sunt zodiile care isi doresc atentia celor din jur cu orice pret

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Snobismul si zodiile! Afla care sunt zodiile care isi doresc atentia celor din jur cu orice pret
 
Snobismul este definit ca o admiratie exagerata (uneori ridicola) si cu orice pret pentru tot ce este la moda. Este una dintre bolile secolului in care ne aflam. Gradul de snobism difera de la o persoana la alta. Acesta este influentat in mare parte de zodii. Afla care sunt cele mai snoabe zodii si de cine sa te feresti.
 
Berbec
 
Berbecii se pot transforma cu usurinta in persoane snoabe, din determinarea lor nativa de a ajunge cat mai sus in viata. Astfel, acesti nativi au tendinta sa ii copieze pe cei pe care ii considera un model, deseori urmand false repere despre ceea ce inseamna adevaratele valori ale vietii.
 
Taur
 
Taurii iubesc frumosul, lucrurile scumpe si de calitate ori cercurile sociale inalte, insa nu...
 
 
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune