„Soacra” Simonei Halep e chemată în fața judecătorilor! Vezi motivul pentru care mama lui Toni Iuruc a ajuns în instanță!

„Soacra” Simonei Halep e chemată în fața judecătorilor, într-un proces care se va judeca în octombrie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

„Soacra” Simonei Halep e chemată în fața judecătorilor, într-un proces care se va judeca în octombrie.


In articol:

„Soacra” Simonei Halep e chemată în fața judecătorilor în această toamnă. E vorba despre mama lui Toni Iuruc, Genica, o persoană discretă, care a apărut alături de Simona într-o poză de Crăciun, atunci când Halep a postat mai multe fotografii din casa ei, când a fost colindată de Ștefan Hrușcă. Numele Genicăi Iuruc apare într-un dosar care a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu pe 16 iunie 2020.

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citeste si: Interviu fabulos cu Simona Halep! Ce spune despre accidentări, familie și carieră: ”Mă trezeam și noaptea în somn plângând”

Citeste si: Simona Halep, în culmea fericirii! Este vorba despre un copil!

Citeste si: Lovitură pentru pensionari, mai cruntă decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Mama lui Toni Iuruc figurează drept creditor, în timp ce o altă persoană, care îi datorează bani Genicăi, este debitor. Obiectul dosarului este „ordonanță de plată”.  La primul termen, din 23 iulie, judecătorii au amâna cauza „În vederea citării reclamantei pentru a formula precizări cu privire la depunerea cererii”, a fost motivarea acestora. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 8 octombrie 2020.

„Soacra” Simonei Halep e chemată în fața judecătorilor. Simona se judecă cu Fiscul

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Simona Halep se judecă cu Fiscul. Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep, prin intermediul "Ministerului Finantelor Publice-Agentia Nationala de Administrare fiscala- Directia generala regionala a finantelor publice Galati- Administratia judeteana a finantelor publice Constanta". (vezi cum arată spitalul pe care Simona Halep îl ridică la Constanța)

Simona a contestat executarea silită la Judecătoria Constanța, dosarul fiind înregistrat pe 19 februarie 2020. Fiscul din Constanța, care e subordonat Direcției din Galați, figurează ca intimat, în timp ce Simona Halep este contestator Obiectul dosarului este “contestaţie la executare dosar executare nr. 2910927134129 /13/30/1/2020/ 133010046371817”.

„Soacra” Simonei Halep e chemată în fața judecătorilor. Simona are termen pe 10 septembrie

Fiscul are un dosar de executare a Simonei, înregistrat pe 30 ianuarie 2020. Din cauza stării de urgență nu s-a stabilit un termen al procesului. Ulterior, însă, pe site-ul portal.just.ro a fost comunicată data primei înfățișări, 9 iulie 2020. La acest prim termen, cauza a fost amânată pentru 10 septembrie 2020.

E posibil ca Simona să fi intrat în atenția ANAF pentru că nu ar fi plătit la timp impozite pe bunurile imobile din Constanța, pe care Fiscul vrea să le recupereze. Simona, care a câștigat două turnee de Grand Slam, Roland Garros (în 2018) și Wimbledon (în 2019), a încasat în carieră premii brute de 36.551.855 dolari.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Vestea momentului pentru elevii din România. Guvernul a decis chiar azi

Cea mai bună dietă pentru slăbit. Cum îți menții apoi noua greutate? Planul în trei pași simpli, recomandat de doctori

Simona Halep, imagini din vacanța de vis petrecută cu Toni Iurcu: „Poate nu e Wimbledon, dar...”

Decizie incredibilă a Simonei Halep! Toni Iuruc a rămas mască când a aflat: a amânat nunta! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies