Sobaru a primit cea mai buna veste! Scapa de arestul la domiciliu

Judecătoria Sectorului 1 a decis ca Adrian Sobaru, care a rupt cu maşina o barieră de acces de la Guvern, să fie cercetat sub control judiciar, fiind înlocuită astfel măsura arestului la domiciliu care a fost dispusă în cazul lui la 25 septembrie.

novalue
Autor: I.M.D.

Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Dacă hotărârea judecătoriei va fi menţinută, Adrian Sobaru va fi cercetat sub control judiciar şi nu va avea voie să părăsească municipiul Bucureşti decât dacă anunţă, în prealabil, organele judiciare.

Avocatul lui Sobaru spunea, în 3 octombrie, că nu se impune o expertiză psihiatrică în cazul clientului său şi că acesta a protestat la Guvern, în felul în care a făcut-o, pentru că avea o nemulţumire.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Adrian Sobaru este acuzat pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce, în 24 septembrie, a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului. Ulterior, el a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri, până când a fost imobilizat de jandarmi.

Reprezentanţii TVR au declarat, pentru MEDIAFAX, că Adrian Sobaru, electrician iluminare filmare în cadrul Serviciului Energo-Tehnologic al Televiziunii Române, se afla în afara programului de lucru în timpul incidentului de la Guvern în care a fost implicat.

"La fel ca şi ceilalţi angajaţi ai Serviciului, Adrian Sobaru are program de lucru fracţionat şi, conform programării, era în timpul liber", au mai spus reprezentanţii TVR.

TVR nu a precizat dacă va lua măsuri în ceea ce îl priveşte pe Sobaru, având în vedere calitatea acestuia de angajat al Televiziunii Române.

La şedinţa Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, el strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor".

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Program SAB 2022. În ce perioadă se desfășoară expoziția de la Salonul Auto București, dar și care este locația evenimentului

Cauciucuri de iarnă 2022. Când trebuiesc montate anvelopele de iarnă?

Un medic rezident din București a câștigat 6300 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”: “Mă bucur că există oameni ca tine!”

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Anunțul momentului despre recalcularea pensiilor. Se va face pe loc. Vestea venită chiar de la Marius Budăi

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies