ŞOC! Adevărul despre Bianca Drăguşanu la show-ul din Asia! Surpriză, când trebuia să iasă cu adevărat diva din competiţie

Vedeta ar mai fi trebuit să rămână în competiţie cel puţin o etapă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Bianca Draguşanu a renunţat la show-ul “Asia Express” după numai două săptămâni, spre marea dezamăgire a producătorilor! Vedeta şi sora, ei, Oana, s-au întors în ţară după o experienţă pe care nu vor să şi-o aducă aminte prea curând!

Surse din format susţin că Bianca a plecat din "Asia Express" fiindcă nu mai suporta să stea în orice fel de casă, poate să doarmă şi sub cerul liber uneori, să mănânce doar ce găsea la faţa locului sau să nu aibă unde să se spele şi să se aranjeze, aşa cum îşi dorea ea.

fara descriere

Bianca Drăguşanu a plecat prea devreme din ”Asia Express”! Cine erau primele pe listă

“A fost foarte supărată şi, de multe ori, la filmări, nu i-a convenit nimic şi a ripostat în stilul ei! E adevărat, îi era dor şi de micuţa de acasă, dar a făcut probabil tot ce a depins de ea să iasă din show, deoarece nu putea să trăiască deloc cu sacul în spate şi să meargă pe jos kilometri întregi, în condiţii extrem de vitrege", au dezvaluit persoane din emisiune. (intră să vezi cum arată socrii Biancăi Drăguşanu)

 

fara descriere

Pe de altă parte însă, cei implicaţi în formatul de supravieţuire susţin că Bianca Drăguşanu a plecat prea devreme din Asia Express, în condiţiile în care ar mai fi trebuit să stea cel puţin o săptămână!

”Tuturor le-a părut rău că vedeta a renunţat, pentru că ea ar fi făcut o audienţă mare. Însă aşa au stat lucrurile şi Bianca a fost de neclintit în decizii, în condiţiile în care Margherita si Iuliana Luciu ar fi trebuit să fie primele eliminate şi, nicidecum ea”, au dezvăluit surse din show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate