ȘOC! Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta pe care a avut-o cu Nelson Mondialu în urmă cu câteva luni

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu, Catalina Lohan


In articol:

Andreea Pirui și Livian au fost foarte aproape de a avea o relație extrem de serioasă la Puterea dragostei, la începutul sezonului 2, și doar anumite joculețe nevinovate, dar și apariția Biancăi Comănici în schemă, au dus la o separare neașteptată, ba chiar și la discuții dure.

Acum însă, lucrurile s-au schimbat, și, la mai bine de cinci luni de la cele întâmplate între ea și băiatul lui Nelson Mondialul, Andreea a spus ce a simțit despre Livian. ”Ce a fost cu el a trecut, a fost acum câteva luni, și NU, noi nu am avut o relație foarte strânsă. Cu Livian a fost o atracție, ne-am plăcut, dar nu a fost să fie, nu a funcționat, pentru că el s-a îndrăgostit de Bianca și gata. Ei sunt și apropiați de vârstă și mă gândesc că Dumnezeu le face pe toate cu un scop”, a comentat blonda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Ce a zis Nelson despre Andreea Pirui acum câteva luni! ”În 95, ne-am întâlnit într-o discotecă”

În mod surprinzător, între Andreea și Livian s-a interpus la un moment dat și Nelson Mondialul, care avea să facă o declarație șoc referitoare la trecutul său și….al frumoasei concurente, printr-o întrebare capcană pusă în mediu online. ”E mai bun fiu-su sau taică-su la pat?”, lăsând să se înțeleagă că Pirui ar fi avut o legătură de alt gen cu ea, lucru ce a stârnit furia femeii în casa Puterea dragostei, chiar și multe lacrimi.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Reacția fetei avea să îi îmblânzească puțin pe tatăl lui Livian, care, câteva zile mai târziu, în direct, prin telefon, în fața prezentatoarei Andreea Mantea avea să fie mai precaut. ”Mie mi-au plăcut femeile, am avut femei, o noapte, două, trei. (...) Acum, fiind vorba de Andreea, e o fată, vorbesc la modul cel mai serios, e o fată foarte frumoasă, deșteaptă. Într-adevăr, în 95, ne-am întâlnit într-o discotecă, mai mult de o poză nu, ne-am întâlnit la Zalău. Am umblat un pic după ea, dar fără a avea ceva. Mie întotdeauna mi-au plăcut femeile subțiri, ca să pot să le mânuiesc”, a spus Nelson, care a mai marșat și pe faptul că dacă ea va lupta pentru fiul său Livian, el îi va face nuntă mare în Turcia!

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, însărcinată!? Mariana a avut o ieșire nervoasă

Citeste si: Concurenții Puterea Dragostei au petrecut Revelionul la munte! Cum au fost surprinși și cine s-a văzut pe ascuns

Citeste si: Puterea dragostei: Imagini incredibile din camera de hotel! Marius a fost filmat dezbrăcat

Andreea Pirui a spus totul despre Nelson Mondialu! ”Am avut certuri serioase, fiindcă a zis lucruri neadevărate și este normal să te enervezi” 

Concurenta a preferat să nu dea atunci curs mai multor discuții,însă nu a uitat nimic. Întrebată de o echipă de reporteri WOWbiz.ro prezenți la Istanbul dacă a dat ochii cu Nelson Mondialul atunci când acesta a venit în casa Puterea dragostei, ea avea să clarifice totul odată pentru totdeauna.

Andreea Pirui a spus totul despre Nelson Mondialu, pe care nu îl mai consideră chiar un tip agresiv verbal. ”Am avut altercații și cu Nelson, cu tatăl lui Livian, dar cine nu a avut în casă cu el, a zis despre fiecare câte ceva. Bine, el își face vlogg-uri, își face treaba și cam atât. Dar am avut altercații, certuri serioase, fiindcă a zis niște minciuni, lucruri neadevărate și este normal să te enervezi. Nu am dat ochi cu el personal, dar am rezolvat altfel situația și, în acest moment, suntem OK. Nu mă mai interesează alte discuții”, a spus Andreea, în premieră, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Citește și:

Jador de la Puterea dragostei, primul vlog alături de Georgiana! Adevărul despre relația lor

Legătura neștiută dintre Manuela de la Puterea dragostei și Culiță Sterp! Tânăra a  spus tot adevărul! ”Suntem apropiați de mult timp”! DECLARAȚII EXCLUSIVE DE LA ISTANBUL

Rețeta perfectă pentru supa de dovlecel. E delicioasă, sănătoasă și îți dă refresh la tot organismul

Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”

Cum o are Turcu salvată în telefon pe Roxana! Un fost concurent de la Puterea Dragostei l-a dat de gol

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies