ȘOC! Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi! Ce a spus vedeta despre bărbatul controversat din viața ei! ” Este foarte impulsiv”

Bianca Drăgușanu s-a despărțit și a patra oară de Alex Bodi!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Bianca Drăgușanu a rupt legătura cu Alex Bodi! Informația pare a nu mai fi o surpriză, în condițiile în care, cei doi s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori până acum!

Totuși, în momentul în care diva i-a mai dat o ultimă șansă bărbatului pe care îl iubește încă din toamna trecută, situația părea diferită în povestea lor de dragoste. Drept dovadă, și apariția blondei în public, la evenimente, la brațul lui Alex, lucru nemaîntâlnit până atunci.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, filmată la plajă cu câteva ore înainte de scandalul cu drogurile! Ce făcea, de fapt, când au prins-o paparazzii

Citeste si: Hamude a fugit de la Puterea Dragostei în weekend! Unde a putut să se ducă și ce a făcut concurentul

Citeste si: Hamude a fugit de la Puterea Dragostei în weekend! Unde a putut să se ducă și ce a făcut concurentul

fara descriere

Bianca Drăgușanu i-a spus iar adio lui Alex Bodi! ”Nimeni nu este perfect!”

De altfel, la prima petrecere la care cei doi au participat, gala anuală VIVA, vedeta avea să spună, în premieră pentru WOWbiz.ro, ce a determinat-o să facă și acest pas. ”Mi-a dovedit recent că merită să ieșim împreună la evenimente, mi-a dovedit că trebuie să ne afișăm ca și cuplu, nu doar în obiectivele paparazzilor. Este un om frumos, cu care eu mă mândesc. Nu este doar o persoană frumoasă, ci este una cultivată, vorbește bine din punct de vedere gramatical, foarte deșteaptă și, foarte important, mă completează pe mine”, a declarat fosta prezentatoare de televiziune, în timp ce partener.ul său a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. ”Radiază pe parte fizică, iar în ceea ce privește alte aspecte, profesional vorbind, reușește întotdeauna, este inteligentă și stie ce vrea”.

Din păcate, acum situația s-a schimbat! Bianca Drăgușanu i-a spus iar adio lui Alex Bodi, iar oamenii se întreabă ce s-a întâmplat și de această dată. Ei bine, să fie vorba despre felul de a fi al afaceristului, explicat în detaliu de frumoasa femeie?  ”Nimeni nu este perfect! Este foarte impulsiv și de multe ori, mult prea pe grabă, nu stă locului, este greu să îi ții pasul cu el”, a dezvăluit diva, tot la petrecerea VIVA!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate