Şoc! Busu a ajuns din nou la spital! Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp | EXCLUSIV

Florin Busuioc s-a prezentat în faţă medicilor pentru un nou set de analize

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În urmă cu două luni, Florin Busuioc a şocat pe toată lumea, la finalul unui spectacol susţinut la Craiova. După reprezentaţie, actorul a căzut secerat şi, dacă nu ar fi primit pe loc, un prim ajutor de la colegi, ar fi decedat. Suferise un infarct!
 
Transportat la spitalul din localitate, Busu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de montare a unui stent şi situaţia s-a ameliorat. Cu toate acestea, pentru a nu risca noi probleme cardiace, el a fost ţinut o perioadă la Terapie Intensivă şi, într-un final, a fost transportat la Bucureşti, la Fundeni!( intră să citeşti mărturia cutremurătoare a actorului care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc)

 

 

 

 

Florin Busuioc are iar probleme cu inima?! De ce a fost vedeta la spital!

În Capitală, Busuioc a stat internat, iniţial, tot la Terapie, apoi, încet, încet, şi-a revenit. Mai mult, după externare, şi-a reluat viaţă obişnuită, atât cea de actor, cât şi de prezentator al rubricii  Meteo. "Starea lui este una bună, nu trebuie să îşi facă probleme, însă, ATENŢIE, îi este interzisă suprasolicitarea de orice fel", au spus surse din spital la finalul anului.

Nici nu au trecut însă câteva zile din 2019, că omul de televiziune a ajuns iar la clinică. Să aibă Florin Busuioc iar probleme cu inima?! Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: