ŞOC! Câţi bani a plătit Bianca de Revelion la Poiana Braşov! Care a fost paradisul în care diva s-a distrat maxim după despărţirea de Alex Bodi

Bianca Drăguşanu a avut parte de o vacanţă de cinci stele de Anul Nou

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Viaţa merge mai departe şi după Alex Bodi! Aşa pare să stea lucrurile pentru Bianca Drăguşanu în această perioadă! (intră să cvezi ce a spus fostul iubit al Biancăi Drăguşanu despre vedeto la doar două zile de la separare)

fara descriere

Drept dovadă, diva a petrecut o vacanţă de vis la Poiana Braşov, fără să îi pese de trecut! Dimpotrivă, ea s-a distrat maxim alături de prietenele sale cele mai bune, în plus, aşa cum era de aşteptat, a captat atenţia tuturor bărbaţilor aflaţi în zonă!

fara descriereBianca Drăguşanu a dat bani grei de Revelion! Suma a ajuns pe la 3000 de euro!!!

Pentru sejurul montan, Bianca Drăguşanu a dat bani grei de Revelion, însă nu i-a părut rău, căci ei îi place să trăiască precum o prinţesă! Surse din preajma frumoasei femei au dezvăluit că doar pentru cazarea la hotelul de fiţe, de patru stele din Poiană, şi masa organizată la trecerea dintre ani, a scos din buzunar în jur de 1500 de euro! Aici, ar mai trebui adăugate alte cheltuieli de pe pârtie, de la piscină şi de la diverse restaurante, şi suma ar putea ajunge lejer la 3000 de euro!!!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate