ȘOC! Ce nu știe Vulpița despre Rafaelo! Ea a fost iubita lui secretă timp de doi ani!!! ”Am locuit împreună la Roman”

Rafaelo face furori acum cu Vulpița, dar puțini știu că, în trecut, își ascundea iubitele în trecut

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Vulpița l-a supărat teribil pe soțul ei, Viorel,în ultimele zile, după ce a înregistrat, în mare secret, o melodie cu Rafael, fostul concurent de la Puterea dragostei. Mai mult decât atât, apropierile dintre cei doi de la filmări l-au atacat atât de tare pe bărbatul femeii, încât, după o ceartă dură, ea și-a luat hainele și a plecat de acasă.

fara descriere
Vulpița s-a certat cu Viorel din cauza lui Rafaelo

Vulpița de la Blegești nu pare să fi fost prea afectată de acest lucru, dimpotrivă, cu ocazia asta, și-a petrecut timpul cu Rafaelo. Cei doi s-au dus împreună la o altă emisiune, unde s-au distrat de minune, ba chiar s-au filmat în culise când dansau apropiați. Ca tacâmul să fie complet, ei și-au petrecut noaptea împreună, spre marea temere a lui Viorel. Totuși, pentru a clarifica situația, cântărețul a postat mai multe videoclipuri cu Vulpița la Instastory în care își anunțau fanii că ei doi sunt doar prieteni și nimic mai mult.

Citeste si: Ce replică acidă i-a dat Vulpița lui Jador, după ce i-a “furat” locul 1 din trending: “E dușmanul nostru”

Citeste si: Viorel Stegaru îngenuncheat de durere. Vulpița de la Vaslui a dispărut

Citeste si: Jador, acuzat că i-a scris un mesaj de amenințare Vulpiței: „Sunt distrus”

fara descriere
Vulpița a aflat de iubita secretă a lui Rafaelo! ”Am hotărât amândoi să ascundem asta” 

Cu ocazia asta, Vulpița a aflat de iubita secretă a lui Rafaelo, mai exact de cea pe care cântărețul a avut-o înainte de a intra în casa Puterea dragostei, în sezonul1. Este vorba despre Diana, o tânără care ar fi fost în inima bărbatului mult timp. ”Am locuit împreună la Roman timp de doi ani. Eram prietena lui și când a plecat la show-ul amoros moderat de Andreea Mantea, am hotărât amândoi să ascundem asta, însă am vorbit mereu prin mesaje. Când s-a întors din emisiune, am fost tot împreună, am filmat și un videoclip împreună”, a dezvăluit tânăra pentru WOWbiz.ro!

fara descriere

Piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, lansată de Rafaelo în colaborare cu Vulpița a reușit să jungă în Trending și să îl detroneze chiar și pe Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei, unu dintre cei mai iubiți maneliști ai momentului.

Rafelo se bucură că melodia lansată cu Vulpița Veronica se bucură de un asemenea succes și spune că a avut încredere încă de la început că piesa va ajunge în top. „Mă așteptam să ajungă sus, dar nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare! M-am gândit că dacă eu sunt forță și este și ea forță, cu siguranță vom plăcea publicului în această formulă, împreună. Cu toate acestea, rezultatele nu mă surprind, pentru că știu că atunci când muncești și îți dai silința să faci un lucru, cu siguranță vin și satisfacțiile și bucuria te ajunge din urmă! Am primit foarte multe mesaje de la urmăritorii mei, m-au felicitat pentru colaborare și le mulțumesc tuturor celor care au ascultat și ascultă piesa, fără ei nu ajungeam aici!

Menționez că am fost locul 1 în Austria, Italia, Cipru, locul 3 în Germania, Anglia, Scoția, locul 5 în Spania, locul 12 în Franța și Republica Moldova, locul 24 în Belgia etc”, a declarat cântărețul  pentru Cancan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate