SOC! Celine Dion a murit intr-un accident aviatic - VEZI cine spune asta

Celine Dion a fost victima unei farse pe Facebook, două aplicaţii ale acestei reţele de socializare arătând că artista a murit într-un accident aviatic, respectiv rutier, iar utilizatorii care doreau să afle mai multe informaţii erau nevoiţi să intre în aplicaţie, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePostările false apărute pe Facebook păreau să fie de la Fox News şi CNN, iar moartea cântăreţei era anunţată sub titlurile kalooga_36441" R.I.P. Celine Dion 1968 - 2013" (Odihneşte-te în pace, Celine Dion 1968 - 2013) şi "Her heart will go on? Celine Dion died in a car accident" (Inima ei va bate în continuare? Celine Dion a murit într-un accident de maşină).

În fragmentul de la CNN era scris: "Ultimele ştiri de la Hollywood - RIP Celine Dion la 11.00 ET, duminică (20 octombrie 2013). Celine Dion a murit în urma unui accident aviatic. Responsabil pentru poveste este Global Associated, aka Mediafetcher. «Celine Dion ar fi murit într-un accident de avion», Global susţine că Celine a murit astăzi la Denver Peak-Regional Airport".

Postarea falsă de la Fox News spunea: "Investigatorii le-au spus reporterilor că Celine Dion a pierdut controlul în timp ce conducea autovehiculul unui prieten pe Interstate 80 şi s-a răsturnat de câteva ori, aceasta murind pe loc. Se crede că maşina avea 152 de kilometri la oră într-o zonă în care limita era de 88 de kilometri la oră".

Potrivit About.com, este vorba despre o serie de aplicaţii înşelătoare care pot avea acces la informaţiile de profil ale utilizatorilor şi vor posta fără ştirea acestora. Scopul acestor aplicaţii este de a se răspândi prin postarea unor informaţii pe paginile tuturor prietenilor acelui utilizator.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate