SOC! Cristi Minculescu a ramas doar o amintire pentru Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris! “Nu ma mai intereseaza persoana respectiva!”

Nelu Dumitrescu si noul solist al trupei Iris,Toni Seicarescu, au fost azi in studioul Europa FM, pentru a lansa prima piesa a trupei in noua formula - “E magic”.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereDupa 3 luni cu un alt solist, Nelu Dumitrescu spune ca se simte ca si cand ar lua-o de la inceput, pentru ca, in ultimul timp, cei de la Iris erau un ”pic prafuiti”, iar noua formula ii va ajuta sa-si revina.  
Liderul trupei Iris a evitat sa spuna multe lucruri despre abdicarea lui Cristi Minculescu, ba chiar a fost destul de ironic.“Nu sunt ziaristul sau purtatorul lui de cuvant, dar l-am auzit la televiziuni spunand ca vrea sa se stabileasca în Germania si sa cante din cand in cand". Intrebat si daca  isi mai vorbesc, Nelu Dumitrescu i-a mai dat inca o lovitura sub centura lui Minculescu: “Nu, nu ma intereseaza persoana respectiva. Cand am facut formatia Iris, nu am facut-o pentru un solist anume“. Cat despre faptul ca fostul solist si-a facut o formatie, Nelu Dumitrescu a refuzat sa comenteze: “Nu stiu, asta trebuie sa  intelegeti dumneavoastra, unele persoane au inteles".
In ceea ce priveste reactia publicului dupa 30 de ani in care Cristi Minculescu a fost solist, Nelu Dumitrescu este optimist, crede ca oamenii se vor obisnui cu noua formula si ca, pana la urma, piesele conteaza.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate