Soc! Cu ce femeie s-a afişat ispita Mircea după despărţirea de Mirela! Totul se întâmplă la Roma!

La ieşirea din competiţie, carismaticul bărbat a încercat să o uite pe brunetă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În ultimul sezon de pe insula placerilor din Thailanda, producătorii show-ului matrimonial au adus în atenţia publicului o ispită masculină de first class de clasă, un model international, cu o carieră frumoasă în spate. 

În vârstă de 30 de ani, carismaticulMircea a ajuns la show-ul amoros prezentat de Radu Valcan direct din Italia, acolo unde este stabilit de multă vreme. “E suficient să intru într-o încăpere şi mă remarcă toată lumea.

Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidenţă. Îmi place să mă distrez şi sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie”, a spus ispita la interviurile realizate chiar la începutul formatului.

Mircea de la Insula Iubirii a fost văzut cu o altă femeie! Tânăra este tot brunetă

La ”Insula Iubirii”, ispita Mircea s-a îndrăgostit de Mirela Bainaş, o concurentă puternică, venită să îşi testeze relaţia cu Ionuţ Gojman! ”Aş vrea să fie în viaţa mea, însă numai de ea depinde”,a spus bărbatul la final.

Mai mult, dezamăgit că bruneta nu îl uitase pe iubitul său, a acceptat o nouă provocare in Thailanda în competiţie şi a încercat să o uite pe cea care i-a pus inima pe jar! (Mirela s-a împăcat cu Ionuţ la Insula Iubirii. ce i-a adus unul lângă altul)

Mai mult, Mircea de la ”Insula Iubirii” a fost văzut cu o altă femeie! El s-a întors la Roma, unde, în calitate de model, a fost implicat în mai multe campanii de publicitate ale firmelor a

căror imagine este de ceva vreme! Alături de el a pozat şi o focoasă brunetă, care pare să aibă o chimie perfecta cu modelul român!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” şi fosta iubită a lui Gabi, în centrul atenţiei la nuntă!

Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 20 de kilograme în trei luni” Ce dietă a ţinut concurenta

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

SE RIDICĂ restricțiile: Măsurile vor intra în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de sâmbătă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Familiile Măceșanu și Melencu, față-n față cu Dincă. „A fost o bătaie de joc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies