ȘOC! Cum arată Magda Ciumac la plajă în Italia! Oamenii nu au mai văzut-o de multă vreme, dar au avut o mare surpriză

Magda Ciumac sfidează timpul și arată extraordinar de bine în costum de baie

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Magda Ciumac s-a remarcat în urmă cu zece ani, la celebrele talk-show-uri de noapte moderate de Dan Diaconescu.

La vremea respectivă, certurile pe care bruneta le avea cu fostul soț Tolea Ciumac făceau deliciul telespectatorilor, care urmăreau seară de seară, cu sufletul la gură, ce se întâmpla în controversatul cuplu!

Citeste si: Cum și-a găsit sfârșitul o studentă paramedic în timpul job-ului. Impactul cu mașina i-a fost fatal

Citeste si: Răsturnare de situație la Puterea dragostei, înainte de marea finală! Bogdan Mocanu are o nouă iubită: "Mi-am găsit dragostea!"- Bianca i-a filmat pupându-se în culise

Citeste si: Moarte suspectă în Suceava! Un băiețel de 9 ani s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, deși știa să înoate de la 4 ani

fara descriere

Magda Ciumac arată senzație în costum de baie, departe de țară

Dacă pe atunci, Magda se remarca drept o tânără cu un fizic apetisant, ei bine, și, acum, femeia, care are și un băiat superb, este atrăgătoare, poate mult mai atrăgătoare decât în trecut.

Drept dovadă stau și ultimele imagini prezentate în premieră de WOWbiz.ro în care Magda Ciumac arată senzație în costum de baie, pe o plajă din Italia! Îmbrăcată în roșu, fără burtă și cu un posterior de puștoaică, bruneta a atras rapid toate privirile bărbaților aflați în zonă. Avem dovada!!!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate