Şoc! Dupa Bianca Drăguşanu, incă o cunoscută vedetă a ieşit de la show-ul din Asia! ”Nu a mai rezistat”! Cum arată după o lună de stat in sărăcie

A doua eliminare de la emisiunea de supravieţuire s-a produs în urmă cu puţin timp

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Bomba săptămânii! La scurt timp de la ieşirea Biancăi Drăguşanu din Asia Express sau mai bine spus India Express, o altă divă autohtonă a spus adio show-ului!

fara descriere

Margherita de la Clejani a renunţat si ea să mai se lupte cu sărăcia pe ”Drumul Elefantului”, traseu ales de producători, şi s-a întors acasă, alături de partenera ei, o altă vedetuţă dornică de revenire în showbiz, Iuliana Luciu! ”Nu mai putea să reziste! I s-a părut cumplit să stea în case urâte si să nu mănânce nimic”, au dezvăluit persoane din format.(motivul pentru care Bianca Drăguşanu a ieşit din  show-ul Asia Express)

fara descriereMargherita de la Clejani a renunţat la Asia Express! Ce a făcut cum s-a întors acasă

Pe de altă parte, Margherita de la Clejani a renunţat la Asia Express, însă s-a întors pe scenă! Drept dovadă, ea a fost prezentă sămbăta trecută, la botezul fetiţei Adelinei Pestriţu, eveniment în care, ea a sustinut un concert special! De remarcat faptul că, dupa show-ul de supravieţuire, artista nu a părut total schimbată, dimpotrivă, a arată destul de bine si a scăpat şi de câteva kilograme în plus!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate