ȘOC! Edith Gonzalez voia să revină în România înainte de muri! Cine este artistul care a spus totul despre regretata actriță!

Edith Gonzalez a încetat din viață la numai 54 de ani

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Doliu în lumea telenovelor. Superba actriță Edith Gonzalez, celebra actriță din Salome sau din Inimă Sălbatică, a încetat din viață la doar 54 de ani! Vedeta se lupta de o bună perioadă de timp cu un cancer de col, care s-a extins și la ovare.

Acum doi ani însă, actrița părea că poate lupta împotriva maladiei și într-un video postat pe adresa de socializare povestea prin ce trece.

"Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil. Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă las învinsă”, spunea actrița, care specifica și faptul că tratamentul este foarte puternic și vomită de mai multe ori pe zi.

"Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urmă. Am decis că voi merge mai departe", a mai spus Edith, demonstrând încă o data cât de puternică este.

Citeste si: Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au despărțit: ”Nu îmi pare rău”

Citeste si: Criminalul Marcel Lepa a fost înmormântat. Cum arată locul unde zace trupul bărbatului

Citeste si: A pierdut ajutorul social de la stat dar nu vrea să muncească. ”Sunt prea deştept pentru secolul ăsta”

fara descriere

Edith Gonzalez a murit cu regrete! ”Nu a mai apucat”

Din păcate, boala avea să o învingă, azi, iar oamenii care au cunoscut-o au început să vorbească în terrmeni laudativi despre ea. ”Am văzut-o la un mall acum doi ani, unde am cântat. Rămăsese să vorbească PR-ul meu cu reprezentantul ei să revină în România. Mi-a spus că s-a simțit extraordinar în țara noastră și că ar vrea să revină cu drag. Mi-a urat succes cu piesele mele cumbia. Din păcate, nu am mai reușit să facem nimic. Cred că Edith Gonzalez a murit cu regrete! Atunci, părea că nu este afectată de cancer, mai mult, părea că s-a vindecat. Voia să revadă atât România, cât și întreaga lume. Nu a mai apucat”, a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Radhu, artistul care face senzație cu piesele lui în America Latina.

   

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate