ȘOC! Fostul iubit al Simonei Sensual, în stare foarte gravă! ”A venit preotul acasă la Maharu”

Nicu Maharu se luptă cu un cancer păcătos și situația lui este din ce în ce mai gravă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În urmă cu doi ani, Nicu Maharu, celebrul crai al cârciumilor și al vieții de noapte din București, a acuzat probleme grave de sanatate. Bărbatul s-a ales cu o semi-paralizie, după ce a suferit un accident cerebral vascular. 

Pe numele lui adevărat Nicolae Molea, Maharu a devenit cu adevărat un personaj monden datorită relaţiei cu Simona Sensual! Supranumit în rândul apropiaților  și “Regele distracției”, bărbatul era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari. Din păcate, odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe interlop, care, în 2017, a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă.

Citeste si: Simona (ex-Sensual), în scandal cu CNADNR pentru o taxă de pod! Spune că a plătit-o, dar nu a păstrat SMS-ul

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual), clipe de teroare în vacanţă! ”Erau înarmaţi”

Citeste si: Simona Sensual are planuri mari de viitor! Cine e bărbatul care i-a întors lumea pe dos: ”M-a cerut”

fara descriere

Nicu Maharu a căzut la pat! În ce fază este boala lui și ce spun apropiații

Dacă toată lumea credea că, încet, încet, se va reface, situația a luat o altă turnură! Astfel, într-un moment de sinceritate, Maharu a dezvăluit că are o tumoră pe creier și că a trecut prin momente extrem de grele. 

”Am avut o cădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, a explicat Maharu, care, conform spuselor sale, a încercat tratamente intense pentru a putea să se vindece!

Din nefericire, fără prea multe rezultate. Astfel, din ultimele informații. Se pare că Nicu Maharu a căzut la pat! ”De câteva zile, se simte foarte rău! A venit și preotul acasă! Situația lui este critică”, au spus surse apropiate despre fostul iubit al Simonei Sensual!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate