Şoc în casa de la ”Puterea Dragostei”! Mădălin a revenit în show şi a fost ameninţat deja de actualul iubit al Viorelei

Cel mai negru vis al Viorelei s-a îndeplinit, iar Mădălin a revenit în casa de la ”Puterea Dragostei”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Deşi existau zvonuri că Mădălin se va întoarce în casa de la Puterea Dragostei, Viorela a tot sperat că acestea nu se vor adeveri. Şi asta pentru că e convinsă că Mădălin îi va face zile grele atât ei cât şi lui Ştefan. 

Viorela, supărată după întoarcerea lui Mădălin în casa de la Puterea Dragostei

”Nu am înţeles de ce fetele au fost atât de încântate de întoarcerea lui Mădălin. Erau tare bucuroase. Normal, că asta m-a deranjat”, a spus Viorela. 

Mădălin a declarat că s-a întors pentru a lămuri situaţia, cu gânduri de răzbunare pe cei care l-au votat să iasă din casă deşi forma atunci un cuplu cu Viorela. Însă, după ce a părăsit emisiunea, Mădălin a realizat adevărul despre relaţia lui cu Viorela. Aceasta, rămasă singură în casă, s-a cuplat imediat cu Ştefan. 

”Nu am salutat-o pe Viorela la intrarea în casă. Consider că nu a meritat”, a spus Mădălin.

Şi la intrarea în casa băieţilor de la Puterea Dragostei, Mădălin a avut parte de o primire călduroasă. Numai Ştefan a avut ”nervii întinşi la maximum”. El a vrut de la început să lămurească situaţia şi i-a spus lui Mădălin să stea la distanţă de Viorela. ”Să-mi dai inelul şi medaionul lui Vio. Eu vreau să le dau, nu tu. Să stai la distanţă de ea şi să nu îţi spui tu părerea despre ea, da? Să fie clar de la început!”, i-a spus Ştefan lui Mădălin chiar de la intrarea în casa de la Puterea Dragostei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate