Șoc în cazul Caracal! Mama Alexandrei, în lacrimi! Femeia a aflat că toată ancheta în cazul fiicei sale se reia de la zero?

Cazul disparitiei Alexandrei Măcesanu se poate relua de la zero, iar lucrul acesta o afectează teribil pe mama fetei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Răsturnare de situație în cazul Caracal! După mai bine de două luni și jumătate de anchetă, lucrurile par a fi, paradoxal, exact în punctul în care au început căutările!!! Informațiile sunt contradictorii, de la faptul că Alexandra și Luiza ar fi fost arse într-un butoi de Gheorghe Dincă, monstrul care de altfel și-a mărturisit crimele, până la veștile conform cărora ambele fete ar fi în viață și ar "presta" activități sexuale pe străzile de "profil" din Italia.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, criticată dur: ”O mamă îndurerată nu face campanie unui candidat”! Cui aparține afirmația?

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Fragmente din mandibula Alexandrei s-au găsit în butoiul groazei lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Noi probe demonstrează că Alexandra Măceșanu a fost supusă la perversiuni de neimaginat. Ce au mai descoperit anchetatorii

Gheorghe Dincă, analizat de profileri din străinătate

Poate tocmai de aceea, în ultima perioadă, aria de căutări a fost extinsă, mai mult s-a apelat și la profileri chiar și din străinătate pentru ca situația să fie elucidată.

"Gheorghe Dincă a fost supus la tot felul de teste, și cum s-a dovedit că a avut discernământ în momentul crimelor, s-a ajuns la concluzia că este necesară și o altă evaluare, de data aceasta, externă. În celula lui de la Jilava, bărbatul a fost vizitat de specialiști care, în scurt timp, vor da și și un verdict privitor la acțiunile bărbatului și, firește, a disparițiilor celor două fete", au spus surse din caz.

Mama Alexandrei Măceșanu în stare de șoc! ”A ajuns la capătul puterilor”

Pe de altă parte, o ultima informație a afectat teribil familia adolescentelor. Mama Alexandrei Măceșanu este în stare de șoc după ce avocații i-au transmis că este posibil ca întreg caz al fiicei sale să se reia de la zero. "De când s-a schimbat șeful DIICOT, s-au făcut o serie de recuzări în legătură cu oamenii legii care s-au ocupat până acum de dosar, lucru ce ar putea să ducă la înlocuirea procurilor. Mama Alexandrei a aflat că o astfel de perspectivă ar duce la reluarea cercetărilor, motiv pentru ce a determinat-o să izbucnească în lacrimi și să spună că practic a ajuns la capătul puterilor", au dezvăluit persoane avizate la România TV. Citește materialul integral pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate