Șoc în Italia! Morții de coronavirus nu mai au loc în crematoriile din Lombardia! La ce soluții urgente au recurs autoritățile

Situația disperată din Italia cauzată de pandemia de cornovavirus pare a nu se mai opri, dimpotrivă, oficialitățile au acum probleme cu arderea morților!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Bilanţul epidemiei de coronavirus este unul incredibil în Italia, aproape 20.000 de morţi, cu 542 de decese produse în ultimele ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte cifra de 140.000!!! Mai mult, autoritățile locale au anunțat alt val de îmbolnăviri și în alte zone, până acum considerate liniștite din acest punct de vedere.

Cele mai multe cazuri sunt în regiunea Lombardia,în regiunea Emilia Romagna Piemonte și, de ceva vreme, și în Veneto. Situația este gravă și oamenii par lipsiți de speranță! Carmen Ioniță, românca din Călărași, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, care deține, de ani buni, un restaurant în Florența și acum în Napoli, ”Casa Pangia”, a vorbit despre ce se întâmplă în aceste momente în Peninsulă.

”Dacă moare o persoană, nu o mai aduce acasă, este incinerat și gata. Ți se aduce doar nota de plată de la spital” 

”Este foarte dificil și crud ce se întâmplă aici, în Italia. În zona Toscanei, în care mă aflu, nu este așa mare nenorocirea, cazurile grave sunt în nord, Milano, toată Lombardia de fapt! Noi stăm în case, nu avem voie să ieșim pe străzi decât la cumpărături și atât!E trist și negru tot. La televizor, vezi cazuri cu duiumul! Vorbim și noi cu cei apropiați de aici și aflăm lucruri la care nu ne-am fi gândit cu două luni în urmă niciodată. Atât de rău este încât, oamenii care au peste 60 de ani și sunt infectați cu coronavirus nu mai sunt primiți în spitale. Îi întreaba la telefon ce vârstă au și îi tratează la domiciu. Cine supraviețuiește bine, cine nu... Mai mult, dacă îți moare o persoană, la fel de ciudat și malefic este totul. Mortul nu ți-l mai aduce acasă, nu îl mai vezi niciodată, este incinerat și gata. Nici nu știu ce se întâmplă cu cenușa, că nu ni se spune nimic. Ți se aduce doar nota de plată de la spital”, a dezvăluit femeia.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Cât de mare este riscul de a lua coronavirus când mergem la cumpărături. Un cercetător german a făcut dezvăluirea!

Citeste si: Ce se întâmplă cu copiii ai căror părinți au coronavirus

Citeste si: Decizie de ultim moment a Ministerului Educației. Este răspunsul pe care îl așteptau toți românii

Morții de coronavirus din Italia nu mai au loc în crematorii! ”Sunt aduși în niște coșgiuge și puși în parcarea unui centru comercial” 

Totul este atât de sumbru, încât, conform româncei Carmen Ioniță, morții de coronavirus din Italia nu mai au loc în crematorii, în Lombardia!!! ”Vă vine să credeți că sunt atât de multe persoane decedate, motiv pentru care nu mai au loc să le ardă în Milano sau în apropiere. De aceea, s-a luat decizia de a fi folosite crematoriile din Toscana, unde încă mai sunt locuri. Morții sunt aduși în niște coșgiuge, puși în parcarea unui centru comercial de pe autostradă și apoi incinerați”, a spșus românca într-un material exclusiv pe youtube-ul WOWbiz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Raed Arafat trage semnalul de alarmă: „Sunt mult mai multe cazuri decât cele confirmate. Încă nu am ajuns la ce e mai greu”

Roxana Marinescu, declarații sfâșietoare, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „Am văzut moartea cu ochii. Eram rece ca un cadavru”

Al doilea cadru medical a pierdut lupta cu viața din cauza coronaviruslui. Despre cine este vorba

Sfârșitul tragic al Corinei, o asistentă româncă din Italia. A murit de coronavirus, singură, în propria casă, la doar 41 de ani

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies