Șoc în lumea artistică! Dani Mocanu este primul manelist care pune mâna pe Sala Palatului

Dani Mocanu este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, melodiile lui reușind, de fiecare dată, să intre în topul vizualizărilor de pe Youtube, motiv pentru care a făcut un gest rar printre artiștii din domeniul muzical pe care îăl reprezintă.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, Dani Mocanu a decis să susțină un conceert de zile mari, la Sala Palatului din București, loc rezervat până acum artiștilor ”grei” din lumea muzicală românească precum Andra, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu sau Smiley.

Citeste si: Amenințare cu incendiu la un concert a lui Dani Mocanu, într-un club de striptease! Patronii: ”Sperăm să nu fi fost ceva premeditat”

Citeste si: Dani Mocanu, spovedanie incredibilă din dosarul în care a fost acuzat că e ”pește”: ” Șpagă nu am dat, Am plătit doar 40.000 la avocat”

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Dani Mocanu, primul concert în București! Ce pretenții are celebrul manelist pentru recital

“Cred ca visul oricărui artist de la noi este să cânte pe scena Sălii Palatului, acolo unde au pășit de-a lungul timpului nume mari din breasla artistilor. Pe 2 iunie 2019, eu și cu trupa mea, vom susține un concert incendiar, timp de două ore. Detaliile sunt deja pregătite, acum lucram la momentele spectacolului și facem repetiții. Mi-am dorit să fac de ceva timp un astfel de spectacol! Sper să umplem Sala Palatului, să fie un succes și să mă vadă lumea altfel după acest concert! După 7 ani iî care am tot cântat,

visul meu prinde contur! Este un vis devenit realitate. Eu cânt o manea modernă, spre trap, iar publicul meu mă iubește. Ne vedem pe 2 iunie la Sala Palatului din București! Pregătiți-vă pentru spectacol!”, a declarat Dani Mocanu. Show-ul va incepe la ora 20:00, iar accesul publicului se face incepand cu orele 18:30, prețul biletelor ajungând și la 400 de lei.

Mai mult decât atât, Dani Mocanu a decis deja și repertoriul pe care îl va prezenta publicului, manelistul fiind decis să cânte toate melodiile care au depășit 10 milioane de vizuașlizări

pe Youtube.

 

Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017.

Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley- 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna- 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies