Soc in lumea homosexualilor! Patronul unui cunoscut club gay din Constanta, omorat de un prieten. Iubitul sau este distrus

O crima a ingrozit Constanta la acest sfarsit de saptamana. Victima, patronul unui cunoscut bar gay, a fost injunghiat in gat.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereMihali a fost injunghiat in gatCeea ce s-a crezut a fi initial o crima din gelozie, s-a dovedit a fi una legata de bani. Ananie Iustian Mihali era un tanar de 39 de ani, celebru in lumea gay, fiind si un prosper om de afaceri.

Iustian a sfarsit joi noaptea cu gatul taiat, pe holul blocului in care locuia. Inainte de a-si da sfarsitul, tanarul a rostit numele criminalului sau, ceea ce a dus si la retinerea lui in scurt timp de la comiterea faptei.Vecinii au fost ingroziti cand l-au gasit pe Mihali intr-o balta de sange, in fata liftului. Inainte de a-si da ultima suflare, el a apucat sa le spuna celor care incercau sa-l ajute: “Edi, ce mi-ai facut?!” Cuvintele lui, povestite de vecini, au reprezentat o informatie vitala, care i-a condus pe anchetatori pe urmele celui banuit de crima: Eduard Stan, in varsta de 28 de ani din Constanta. Ajuns in fata anchetatorilor, Eduard Stan si-a recunoscut fapta, spunand ca el si Mihali s-au certat din cazua banilor. Criminalul avea la victima sa o dataorie de 10.000 de euro.

Mihali avea de multi ani o relatie cu un alt tanar din Constanta, imediat dupa aflarea vestii, pagina de socializare a iubitului lui Mihali s-a umplut de mesaje de condoleanta. Apropiatii spun ca acesta este distrus si nu-si poate explica cum a fost posibil ca Mihali sa aiba parte de un astfel de sfarsit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate