Șoc în prima gală a sezonului 3. Mihai este primul eliminat din casa Puterea dragostei

Șoc în prima gală a sezonului 3. Mihai este primul eliminat din casa Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

 

Șoc în prima gală a sezonului 3. Mihai este primul eliminat din casa Puterea dragostei

Mona și George au fost votați favoriții săptămânii, astfel că ei au fost protejați. Cele mai multe voturi spre eliminare au mers înspre MIhai și Alexandra. Se pare că niciunul nu a fost prea plăcut de către colegii lor. Mona a fost câștigătoarea marelui premiu de 1.500 de euro, astfel că a avut posobilitatea să salveze pe cineva.


In articol:

Bineînțeles că Mona a salvat-o pe Alexandra, cu care deși nu s-a înțeles prea bine în competiție, și-a dorit ca aceasta să nu părăsească încă emisiunea. Astfel, Mihai este primul concurent eliminat din emisiune. Era de așteptat, asta pentru că deși a fost prima săptămână, el a avut dispute cu fiecare coleg în parte.

A trecut deja o săptămână de la debutul sezonului 3 Puterea dragostei. Băieții și fetele au reușit să se cunoască, ba mai mult decât atât, au izbuncit și scandaluri între unii concurenți, care și-au aruncat tot felul de acuzații.

Citeste si: Veștile așteptate de toți. Meteorologii spun cum va fi vremea de Crăciun și de Anul Nou - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

„Eu cred că ar trebui să voteze cum consideră. Nu cred că am avut vreo șansă să fiu favorit, dar sper ca telespectatorii să voteze cu sufletul deschis. Cu siguranță mă voi întoarce. Nu spun nu”, a spus Mihai.

Mona și George au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție

Tensiunile au atins cote maxime încă din primele zile de competiție, dar și iubirea și-a făcut simțită deja prezența, iar un prim cuplu s-a și format deja. Vineri au fost anunțați primii favoriți ai săptămânii, dar pentru că telespectatorii nu au reușit să își formeze încă o părere clară despre fetele și băieții acestui sezon, concurenții s-au votat la acest sfârșit de săptămână între ei. 

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei continuă războiul cu Vulpița, după ce s-a vorbit despre relația ei cu Rafaelo: „Nu mă interesează ce zice ea”

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, declarația despre Livian care răstoarnă tot. Acesta este ADEVĂRATUL motiv pentru care nu au făcut cuplu: „Ține foarte mult cont de...”

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, dezamăgită de Nikolas Sax la prima întâlnire. Ce nu i-a plăcut la el: „Aparențele înșală!”

Ulterior, după ce fiecare băiat și fiecare fată a votat, Cristina Mihaela, prezentatoarea noului sezon, a anunțat care sunt concurenții care au primit cele mai multe voturi. Și surprinzător sau nu, favoriții săptămânii sunt nimeni alții decât Mona și George. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Franța lansează o undă cumplită de șoc în Europa: În curând, va fi o țară mai puțin liberă

Atenție pensionari! Toate pensiile vor fi recalculate! Câți bani veți încasa și la cât va ajunge pensia minimă.

Surpiză la Puterea dragostei! Ei au fost votați favoriți după prima săptămână de competiție

Imagini șocante! Cameraman, lovit cu o piatră în cap de tatăl lui Viorel Stegaru!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies