Șoc în showbiz! Florin Pastramă vrea să se însoare cu Brigitte Sfăt! Avem detalii EXCLUSIVE

Relația dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt este mult mai serioasă decât și-ar putea imagina careva, cei doi fiind, acum, în situația de nu își mai ascunde pasiunea pe care o împărtășesc și se gândesc să își oficializeze povestea de iubire.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Florin Pastramă și Brigitte Năstase au devenit cel mai controversat cuplu de la Fermă. El a uitat de Raluca Podea, blonda focoasă pe care o ceruse în căsătorie, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a uitat că înainte de a pleca din București îi promitea lui Cornel că se va căsători și îi va dărui un copil.

Citeste si: Raluca Podea o face praf, subtil, pe Brigitte Sfăt: ”Îi mulțumesc că m-a scăpat de Florin Pastramă”

Citeste si: Raluca Podea, mai sexy ca niciodată! Ce a pierdut Florin Pastramă / Foto WOW

Citeste si: Serghei Mizil o desființează pe Brigitte Năstase, după săruturile pătimașe cu Florin Pastramă: „S-a mai auzit pe la pușcărie de ea”

Acum, în emisiune, cei doi nu se mai ascund, iar de fiecare dată când au ocazia, încercând stângaci să se ascundă de camerele de luat vederi, se sărută pătimaș. Mai mult decât atât, pe când Florin Pastramă și Brigitte Sfăt susțineau că nu e nimic între ei, reporterii WOWbiz.ro au aflat, din surse sigure, că, de fapt, relația lor este mult mai strânsă decât s-ar putea crede, cei doi flirtând tot timpul. ”Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți...”, ne-a spus sursa noastră, implicată în emisiunea Ferma.

Lucrurile însă s-au schimbat radical în ultimele câteva zile, iar acum cei doi își fac planuri de căsătorie. ”Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor. Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta. El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale... Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de... fierbinte”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă din interiorul emisiunii ”Ferma”.

 

Raluca Podea trebuia să se mărite cu Florin Pastramă, dar i-a dat papucii după ce l-a văzut la ”Ferma”

”La anul, mă mărit. E clar, e bătut în cuie. Ne iubim, nu are rost să mai aşteptăm”, ne spunea, anul trecut, în exclusivitate, Raluca Podea. Mai mult decât atât, focoasa blondină a decis să devină şi mamă. ”Vrem să recurgem la inseminare artificială. Voiam să o facem în 2018, dar planurile ne-au fost date peste cap de nişte lucruri şi am amânat-o. Dar vrem să rămân gravidă, şi fiind vorba de inseminare artificială chiar se poate, pe data de 13 martie. Adică fix de ziua lui. Şi vrem gemeni, că nu vreau să stau tot timpul gravidă”, ne spunea atunci Raluca Podea, fără să știe ce va urma.

Din păcate pentru relația lor, comportamentul de la ”Ferma” pe care l-a avut logodnicul ei a adus după sine si destrămarea relației. ”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, imediat după ce a văzut comportamentul lui Florin Pastramă de la ”Ferma”, Raluca Podea.

Cornel, prima reacție după ce a văzut apropierile dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase

Cornel a privit neputincios din fața televizorului cum cea care urma să-i devină soție a început să se apropie de Florin Pastramă. Chiar înainte de a vedea săruturile dintre cei doi, bărbatul s-a arătat revoltat de comportamentul brunetei, mai ales că el îi are momentan în grijă pe Robert și Sarah, cei doi copii ai ei. „Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a spus Cornel Oană potrivit Click.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: