SOC intr-o familie din Timis! Cum au reactionat membrii cand au vazut ce a intrat noaptea peste ei in casa: "Am plecat cu tot cu pat, cu tot ce avem"

O familie din Recas, judetul Timis, s-a trezit miercuri noapte cu un TIR in casa. Soferul a incercat sa evite impactul cu o duba, insa nu a reusit si in urma coliziunii a ajuns in zidul locuintei.

Distribuie pe:

fara descriereImpactul intre cele doua masini a fost fatal pentru soferul dubei. Pasagerul, in schimb, a scapat miraculos cu viata, iar medicii spun ca este in afara oricarui pericol. Era putin dupa miezul noptii cand TIR-ul a zguduit casa din temelii. Speriati, oamenii au sarit ca arsi din pat.

Ionel Petcu, proprietarul casei: "M-am trezit cu TIR-ul in casa. Efectiv am crezut ca e cutremur prima data. Si a intrat peste noi, am plecat cu tot cu pat, cu tot ce am avut acolo peste noi. A picat tavanul..."

In casa se aflau cinci oameni, printre care o fetita de un an. Bunica ei a facut atac de panica, iar medicii sositi la fata locului au dus-o imediat la spital.

Soferul TIR-ului le-a marturisit politistilor ca s-a trezit cu duba in fata si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a evita accidentul. A tras cat de mult a putut de volan, insa celalalt sofer nu a avut nicio reactie, iar impactul s-a produs. TIR-ul insa s-a oprit in casa oamenilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate