Șoc, judecătoarea din Constanța și-a presimțit moartea! ”Eu sunt pregătită”! Ce a scris acum o lună femeia care a fost victima unui teribil accident

Mihaela Iuliana Șerban și-a pierdut viața în urma unui accident tragic petrecut în Constanța

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Mihaela Iuliana Șerban, o cunoscută judecătoare din Constanța, în vârstă de 44 de ani, a fost victima unui grav accident petrecut sâmbătă la orele 16.15. Magistrata, angajată la  Curtea de Apel din localitate, a murit câteva ore mai târziu, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”, după ce medicii au încercat tot posibilul să o salveze.

Accidentul tragic s-a produs la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu, iar în el au fost implicate două autoturisme și un triciclu. ”Incidentul rutier a fost soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie judecător. Femeia, Mihaela Iuliana Șerban, a fost cel mai grav rănită, martorii spunând că în urma impactului a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat la intersecție, pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autoturismelor. În momentul în care a fost preluată de cadrele medicale pentru a fi transportată la spital, Mihaela Șerban era în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu eviscerație”, s-a scris într-un comunicat oficial, prezentat în premiera de reporterii WOWbiz.ro

Citeste si: Mirela de la „Insula”, din nou însărcinată? Fotografia cu care s-a dat de gol

Citeste si: Accident grav în Capitală! O mașină s-a ciocnit cu un tramvai! Traficul este blocat

Citeste si: Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! De ce a luat această decizie șocantă

Judecătoarea din Constanța a avut o premoniție înainte de moarte! Ce a scris pe adresa de socializare

Decesul neașteptat al femeii i-a luat pe neșteptate pe apropiații ei, care o vedeau ca pe o persoană plină de viață, ce mai avea multe de spus și de făcut!

Însă, în mod cu totul surprinzător, judecătoarea din Constanța a avut o premoniție înainte de moarte! Pasionată de motoare și de sporturi extreme, Mihaela Șerban trăia periculos. Poate tocmai de aceea, în urmă cu o lună, a scris pe adresa de socializare un mesaj! ”Eu sunt pregătită”, au fost cuvintele magistratei, de parcă și-ar fi prezis sfârșitul!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: