Șoc la “Bravo, ai stil!” în Gala de aseară: Bianca este eliminată din competiție!

Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!” a fost incarcata de momente dramatice, Bianca, una dintre cele mai puternice concurente ale acestui sezon a fost eliminata din competitie, in urma voturilor telespectatorilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

La duel, alaturi de aceasta s-au aflat Nadina si Cristina, insa Bianca a pierdut batalia voturilor, in fata Cristinei, cea din urma avand un procentaj mult mai mare in ceea ce priveste voturile primite.

fara descriere

Catalin Botezatu a fost foarte vocal, in momentul in care s-au afisat rezultatele, juratul parasind nervos platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”. Acesta a invocat ca este nedrept ca o concurenta puternica, care a dovedit ca are stil, precum Bianca, sa fie eliminate de Cristina.

Citeste si: Cătălin Botezatu părăsește Bravo, ai stil! “Nu este corect!”

Citeste si: FOTO șocant! Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viață! Cum ajunsese să arate ”marea doamnă a modei românești”

Citeste si: Natalia de la ”Bravo, ai stil!” este super-sexy, însă mama ei este o ”bunăciune” Foto de senzație cu cele două EXCLUSIV

fara descriere

Tot in Gala de aseara, juratii au avut o decizie dificila de luat: aceea de a alege cine dintre Alina si Mirela sa ramana in contiunuare, in competitie, dupa ce amandurora li s-a dat sansa de a concura din nou la “Bravo, ai stil!”. Votul a fost in unanimitate, in favoarea Alinei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate