ȘOC la EXATLON! Ciprian Silași s-a combinat cu o femeie ”cuplată”! La două luni de la despărțirea de Diana, ”războinicul” a punctat la o brunetă superbă! Avem imagini

Ciprian Silași s-a afișat alături de o brunetă la Untold, iar apropiații susțin că s-au și sărutat în văzul lumii

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

La finele lunii iulie, a explodat bomba în rândul fanilor Exatlon! Ciprian Silași, unul dintre cei mai apreciați ”războinici”, și, totodată, un îndrăgit cântăreț de muzică populară din zona Sibiului, în mod suprizător, se despărțise de iubita sa, Diana Romanesse, cea cu care avea o relație de mai bine de nouă ani și care i-a dăruit un băiețel!

Citeste si: Nicoleta Voicu, adevăratul motiv despre despărțirea de Gheorghe Turda: „Ai călcat-o în picioare”

Citeste si: Îngrozitor! A născut o fetiță și a aruncat-o peste gardul vecinului! Cum a fost găsită

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Monstru cu chip de om! Și-a ucis mama și i-a prăjit creierul pentru a-l mânca. Cum a fost găsit

Zvonurile că Ciprian Silași ar fi pus capăt relației cu iubita ar fi apărut încă din ianuarie, însă ele au prins contur odată cu lansarea piesei ”Crenguță de lemn uscat”, în versurile căreia artistul lasă să se înțeleagă că s-a separat de partenera lui de viață! Mai mult, surse din preajma artistului susțineau că el și Diana și-ar fi spus adio, dar ar fi preferat să păstreze discreția și să nu facă nimic public. Cu toate acestea, Ciprian a plecat din casa în care a locuit cu mama copilului său și s-ar fi mutat într-unul din apartamentele pe care le deține în Sibiu.

Totul a fost confirmat până la urmă de Silași, care, în premieră pentru WOWbiz.ro,a spus tot adevărul! ”Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună”, a declarat vedeta de la Exatlon la emisiunea live ”Ștafeta mixtă”!

Ciprian Silași are o nouă iubită? S-a sărutat cu ea în văzul lumii?

La două luni de la acea declarație, evenimentele au luat o cu totul altă turnură în viața cântărețului. Astfel, după ultimele informații venite din zona showbiz-ului mioritic, se pare că el încearcă să își refacă viața, și nu orcum, ci cu o femeie superbă.

Ciprian Silași are o nouă iubită? Se poate spune și așa, în condițiile în care, persoane apropiate ”războinicului” l-ar fi văzut pe acesta, recent, la Untold, în compania unei domnișoare, cu care, gurile rele spun că el s-ar fi și sărutat la fața locului. Află cum o cheamă pe tânăra care are un alt prieten stabil pe kfetele.ro

Galerie foto 
Citește și:

Corina Bud, imagini de infarct! Cum arată vedeta la aproape 40 de ani

Nicoleta Voicu, adevăratul motiv despre despărțirea de Gheorghe Turda: „Ai călcat-o în picioare”

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Ștefania și Adelin, primul cuplu de la Puterea Dragostei, s-a destrămat! Tânăra a confirmat despărțirea

George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies