Șoc la înmormântarea lui Nicu Maharu! Un cunoscut cântăreț a leșinat și a fost dus la mașină pe brațe! ”Mi s-au tăiat picioarele când l-am văzut în sicriu”

Moartea lui Nicu Maharu l-a afectat teribil pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Tristețe mare la înmormântarea lui Nicu Maharu! Toți prietenii afaceristului, dar și lumea din Ghimpați, localitate în care bărbatul a dorit să fie dus pe ultimul drum, l-au plâns cu lacrimi amare! "Era un om foarte bun, darnic, mai rar să găsești unul că el", spuneau persoanele din zonă.

Ca la orice interlop, slujba de la cimitir nu a fost una clasică, bazată doar pe vorbele preotului, ci, așa cum îi plăcea lui în timpul vieții, la locul de veci a venit și o fanfară. Mai mult, Sandu, fratele lui Vali Vijelie, a interpretat câteva cântece de inimă albastră, apreciate de întreagă asistență.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: ȘOCANT! Ce și-a făcut Raluca Bădulescu la față! Toată lumea a rămas uimită de schimbare! EXCLUSIV

Citeste si: Alina Pușcaș, probleme grave cu cea de-a treia sarcină: „Foarte urât și greu...”

Citeste si: Doliu în România! Tatăl lui Nae Caranfil a murit în această dimineață

Nicu Maharu a fost înmormântat cu peripeții! Unui prieten de-al lui i s-a făcut rău

Totuși, în durerea mare de la față locului s-a întâmplat și un incident. Atunci când Nicu Maharu a fost înmormântat, Marius Baldovin, un cunoscut cântăreț de muzică populară și realizator de emisiuni folclorice, a leșinat. Reporterii Wowbiz.ro va prezintă în exclusivitate tot filmul evenimentului nefericit. Imediat ce l-au văzut în acea stare pe bărbat, Iustina, iubita regretatul afacerist, și vărul acestuia l-au ridicat, i-au dat cu apa pe față și apoi l-au dus la o mașină din apropiere pentru a-și reveni. Întreaga scenă a durat vreo 20 de minute, timp în care, lumea  a fost șocată. Din fericire, artistul și-a venit în fire și a putut să participe la slujbă. "Nicu mi-a fost un prieten adevărat. Nici acum nu realizez că a murit, deși știam de multă vreme că este bolnav! A fost o lovitură grea pentru mine! Poate, tocmai de aceea, nu am suportat să îl văd în sicriu și băgat în groapă. Pur și simplu, mi s-a făcut rău, mi s-au tăiat picioarele și nu mai puteam să respir. Norocul meu că am primit ajutor imediat, căci, nu se știe ce mi s-ar fi întâmplat! Offf! Dumnezeu să-l odihnească pe Maharu! Om ca el mai rar", a declarat Baldovin, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate