Șoc la Puterea dragostei! Livian se apropie de Ramona și îi dă lovitura de grație Biancăi ! ”De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești”

Livian pare că și-a încheiat socotelile cu Bianca la Puterea dragostei și s-a apropiat foarte mult de Ramona

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Dacă între Livian și Ramona la început a fost doar o glumă, apoi s-a ajuns la o tachinare, iar acum la apropieri în toată regula, ei bine, nu mai este decât un pas până la a se vorbi de o relație în toată regula. Mai mult, deși concurenta a marșat vreme îndelungată pe ideea că între ea și fiul lui Nelson Mondialul este doar o prietenie, acum, blonda a dezvăluit ce simte cu adevărat.

”De ce te-ai hotărât să lupți pentru Livian? Simți că și el te place?”, au fost cuvintele Andreei Mantea,moment în care replica Ramonei a fost extrem de sinceră. ”Da, simt, dar am mai spus asta doamna Andreea”, motiv pentru toți iubitorii emisiunii să înțeleagă clar că împăcarea dintre Bianca și Livian este, pe zi ce trece, tot mai departe, iar ea este cea care pare, acum, în poll-position.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei! ”Nu am jucat teatru”

Cuvintele Ramonei par a prinde contur, mai ales după...ultimele evenimente! Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei și îi spune clar că nu mai este cale de întors între ei, și totul prin...cântec. El și fosta iubită sunt protagoniștii noului videoclip al piesei lui Edy Talent, ȚDe ce mă urmărești”, iar povestea de acolo este practic una conformă cu realitatea lor. De altfel, pe vlog-ul lui, Livian a și ținut să accentueze acest lucru. ”Nu am jucat teatru aici. Melodia se bazează pe realitate, oare să vă zic că este o dedicație din partea mea și i-am spus lui Edy să facă piesa mea. Într-un fel reflectă ce simt eu față de Bianca în ultimele luni și cum au decurs lucrurile. Pot zice exact ca în cântec. De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești! Eu vreau altă viață”, a comentat Livian pe vlog.

Citeste si: Vulpița știe ce-i poate pielea lui Rafaelo în dragoste? Ce femeie cunoscută a părăsit cântărețul fără remușcări

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a rupt legătura cu toți prietenii lui Jador

Citeste si: Andreea Pirui, atac dur la adresa Biancăi! A umilit-o în ultimul hal, iar Livian a făcut o criză de nervi!

Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei! ”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate” 

Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei, dar și ea își spune părerea despre legătura dintre fostul iubit și Ramona. ”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. ȘI DA, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău... chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu. Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit. Asta e, am încercat să trec peste”, a declarat Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro, în urmă cu ceva vreme.

Galerie foto 
Citește și:

Roxana Buzoiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai ajuns la botezul lui Dominic: „Trebuia să vin la...”

Cuvinte grele spuse în casa Puterea Dragostei: Ce au avut de împărțit Daiana, Andreea Pirui și Berna

Salata care face minuni pentru ficat și vezica biliară: Se face din planta pe care ai ignorat-o total până acum

Petrecerea este în toi la botezul lui Dominic, fiul lui Alex și a Siminei de la Puterea Dragostei! Cum se distrează foștii concurenți

Doliu în casa Puterea dragostei. A murit în urmă cu puțin timp: „Acum câteva săptămâni te-am sunat și...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies