Soc la Survivor! Războinicul Andrei a ajuns pe mâinile medicilor, după nominalizările spre eliminare! „În momentul de față este…”

Vedete

Soc la Survivor! Războinicul Andrei a ajuns pe mâinile medicilor, după nominalizările spre eliminare! „În momentul de față este…”

Războinicul Andrei de la Survivor a ajuns pe mâinile medicilor, a spus Dan Cruceru, prezentatorul show-ului.

Se pare că lipsa alimentelor, efortul depus pe traseu dar și stresul nominalizărilor sper eliminare și-au spus cuvântul, iar Războinicul Andrei de la Survivor a ajuns pe mâinile medicilor. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Cruceru, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, caer a menționat că nu este vorba despre nimic grav.

„Andrei nu este alaturi de colegii lui. În momentul de față, este sub observație medicală, a avut niște probleme care au pornit de la stomac.

Vă ținem la curent cu starea lui. Nu este nimic grav, se va alătura colegilor cât de curând”, a anunțat prezentatorul Survivor România.

Citeste si: Doi Razboinici au fost propusi spre eliminare, in aceasta saptamana la „Survivor Romania”/ Echipa albastra dinamitata din interior

Citeste si: Un Războinic de la Survivor pleacă acasă! Karina nu se poate opri din plâns! „Noi am fost împreună de la început”

Citeste si: Dezvăluiri neașteptate în Republica Dominicană! Karina și Andrei nu se iubesc la Survivor România? ”Este doar o strategie pentru voturi”! Ce războinic a aruncat bomba

Tensiuni în echipa Războinicilor după nominalizări spre eliminare

Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate de două ori la rând și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. În fața publicului au fost trimiși Andrei și Cristian.

„A fost foarte greu, nu mă așteptam să fiu votat. Știam de Andrei și de Karina, dar nu mă așteptam ca cei doi noi colegi să facă un grupuleț. Aceste voturi și această nominalizare nu mă împiedică să lupt până la capăt. Voi fi același Cristian. Cauzele pe care le-au spus cei doi colegi sau motivele pentru care m-au votat nu au fost sută la sută pe înțelesul meu”, a spus Războinicul Cristian de la Survivor România.

Citeste si: Grațiela Duban, cel mai sincer interviu după eliminarea de la Survivor! Scenele acestea emoționante nu le-ai vazut la tv! EXCLUSIV