SOC! Loredana Pastrama a disparut de acasa! Bunica ei a facut o criza de nervi cand a aflat! "Imi e frica sa nu se omoare, sa nu se otraveasca!"

Nebunia continua in ceea ce priveste relatia extrem de spumoasa dintre Cristi "Peste" si Loredana Pastrama. Dupa ce aseara la WOWbiz au fost facute dezvaluiri halucinante, Cristi a decis sa o paraseasca pe Loredana.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEi bine, in aceasta dimineata, cumnata lui Pepe a disparut de acasa. Dezvaluirile au fost facute chiar de bunica ei. "De aseara nu mai stiu nimic de Loredana. Anul trecut s-a otravit singura de au luat-o pe targa. A luat 10 xanax-uri si a plecat pe targa. Eu am tras multe cu acest copil. Astazi cand am ajuns acasa am gasit toate hainele ei luate din sifonier si nici urma de ea. Unde a plecat, ce a facut, nu stiu. Am sunat-o disperata pe Cristi si i-am zis sa imi aduca fata, eram convinsa ca e la el.", si-a spus supararea bunica Loredanei Pastrama.

fara descrierefara descriereImediat dupa ce a auzit ca femeia il include si pe nepotul ei in discutie, matusa lui Cristi a luat foc si a contrat-o imediat pe buncai Loredanei. "Femeile astea toate arunca totul in spatele lui Cristi, dar la ea nu se uita ca umbla cu toti bau bau aia. NU mai aruncati vina pe noi", a urlat la ea matusa lui Cristi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate