SOC! Mirela de la ”Insulă” vrea să se întoarcă la iubit! Ce pas important a făcut în urmă cu puţin timp!

În ciuda faptului că a făcut o pasiune pentru ispita Mircea, bruneta s-a răzgândit la întoarcerea în ţară!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Mirela si Ionuţ formau cel mai frumos şi mai solid cuplu în momentul în care s-au înscris la ”Insula Iubirii”! Din păcate, socoteala lor din ţară nu s-a potrivit deloc cu cea din Thailanda!

Acolo, amândoi au călcat strâmb! Astfel, după vreo câteva zile in care şi-au jurat iubire veşnică, atât Mirela, cât şi iubitul ei au ales să se distreze cu ispitele! (incredibil, de cine a fost umilita Hanellore de pe Insula Iubirii la întoarcerea din Thailanda)

fara descriere

Mirela de la ”Insulă” îl vrea din nou pe Ionuţ! Femeia s-a dus să îl viziteze

Cu trecerea timpului, femeia s-a ataşat de Mircea, un bărbat care i-a făcut toate poftele pe insula plăcerilor, motiv pentru ea de a considera la finalul show-ului că Ionut, cel care o trădase şi el cu ispita Nicoleta, este de domeniul trecutului! ”Nu mă mai interesează fostul meu iubit, vreau o altă viaţă”, au fost cuvintele spuse de Mirela prezentatorului Radu Vâlcan!

fara descriere

În mod surprinzător însă, la câteva luni de la declaraţia tranşantă, Mirela s-a răzgândit si, ce să vezi, i s-a făcut dor de...prima dragoste şi le-a spus prietenelor ca îl vrea din nou pe Ionuţ! Mai mult, a trecut şi la fapte!

Bruneta l-a vizitat pe bărbat la Târgu Mureş, acolo unde acesta locuieşte, şi, din spusele apropiatelor, ar fi încercat să îi intre iarăşi în graţii! Din prima nu i-a ieşit, dar nu se ştie ce se va întâmpla la următoarea întâlnire!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate