Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

Roxana Buzoiu a declarat că, în ciudă iubirii afișate în show-ul Puterea dragostei, Bianca Comănici nu va rămâne cu Livian după terminarea competiției amoroase

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

De mai bine de o lună, Bianca Comănici formează un cuplu cu Livian în casa Puterea dragostei. Cei doi par a fi de nedespărțit, chiar și în ciuda atacurilor fostei"muze", Andreea, care, din când în când, încearcă să îl discrediteze pe fiul lui Nelson Mondialul în fața partenerei de viață.

Livian însă o ține pe a lui și spune mereu că Bianca este femeia perfectă pentru el, motiv pentru frumoasa concurentă să nu se lase mai prejos în privința declarațiilor siropoase. "Te iuuubesc, ești sufletul meu aici", sunt și vorbele fetei, dovadă clară că sentimentele lor sunt puternice și nu trebuie puse la îndoială!

Din păcate, nu toată lumea este de acord că iubirea celor doi este una reală sau dacă ea va rezista în timp. Astfel, dacă în cuplul momentului pare că, în aceste clipe curge doar lapte și miere,o fostă concurentă din primul sezon, și nu una oarecare, ci Roxana Buzoiu, tânăra care o cunoaște foarte bine pe Bianca și strategiile pe care le face ea în competiție, este de cu totul altă părere.

Citeste si: Ioana Filimon, prima declarație după ce s-a aflat că a fost sechestrată de iubitul milionar, în Turcia! „Nici eu nu știu ce este în capul lui”

Citeste si: Andreea Antonescu a confirmat divorțul de Traian! „Suntem două persoane libere. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul relației”

Citeste si: Decizie halucinantă într-o instanță din România. Un bărbat de 66 de ani acuzat că a agresat sexual o minoră de 12 ani scapă fără detenție! Explicația judecătorilor

fara descriere

Bianca se desparte de Livian după Puterea dragostei? ”Ea este de vulpe bătrână”

Într-un live exclsuiv pe kfetele.ro, Roxana avea să spună tot ce crede, fără a menaja pe nimeni, mai mult, i-a dat și un sfat lui Livian.

"Este ceva frumos ce se întâmplă între ei acum, nu am ce să zic. Dar... Livian, dacă vrei să joci, ai grijă după ce reguli, să nu o asculți pe iubita ta, mergi pe instinct. Ea este o vulpe bătrână! Eu înțeleg că tu ești lup sau câine sau ce vrei tu să fii acolo, însă,crede-mă, că te face. Ai grijă, că nu o să se termine bine treaba asta”, a menționat Roxana, care a mai specificat și faptul că nu vede relația aceasta cu ochi buni și dincolo competiției amoroasă. ”Oricum, ei nu o să fie împreună afară. O să vedeți, Bianca se desparte de Livian după Puterea dragostei!!! Simt lucrurile astea! Eu am stat câteva luni acolo, cu ea în casă, și am văzut ce se întâmplă. Știu cum este Bia, nu o să fie o pereche după show”, a spus tânăra pentru Kfetele.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate