ȘOC pentru Anamaria Prodan, vedeta este înnebunită! Ce verdict au dat medicii pentru fiica sa după ce a fost operată! Detalii exclusive la scurt timp după intervenția chirurgicală! ”Se recuperează în șase luni!”

Anamaria Prodan a aflat cât timp va trebui să se recupereze fiica sa, Sarah, după operația suferită la ligamente

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

În umă cu câteva zile, fata mai mică a  Prodancei, a ajuns de urgență la spital, iar verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior, ceea ce înseamnă că activitatea ei sportivă în acest sezon este încheiată. Sarah Dumitrescu, jucătoare la echipa de baschet a Universității Mississippi, s-a accidentat în timpul unei partide disputate împotriva Universității Sam Houston, iar situația ei medical este incertă în acest moment.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a spus Yo Mc Phee-McCuinantrenoarea fiicei Anamariei Prodan, prima care a venit să o vadă și o susțină la clinică.

Câte ore a stat fata Prodancei pe masa de operații în America

De la altfel la intervenția de la spital a ajuns tot staff-ul de antrenori, la fel și tatăl ei, Tibi Dumitrescu. ”Era 6.00 dimineața, dar oamenii au fost solidari cu Sarah, care a stat mai bine de trei ore pe masa de operații. Mai mult, și la externarte, Ana şi fiica ei am avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegii lui Sarah de la echipa de baschet. Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a spus  Anamaria Prodan, care a mai specificat și faptul că, în prezent, Sarah a intrat deja într-un program de recuperare medicală.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Asta a fost prima meserie a Anamariei Prodan. „Mi-a plăcut foarte mult"

Citeste si: Fiica Anamariei Prodan a trecut cu bine peste operaţia cruntă la picior din SUA: “Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Va reveni mai puternică ca niciodată” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Anamaria Prodan a ajuns de nerecunoscut! Cum arată blondă cu părul scurt și cu ochelari

Anamaria Prodan a fost în stare de șoc! ” O să fie și mai bună”

Totuși, imediat ce s-a terminat operația și medicii au venit să vorbească și să îi explice ce s-a întâmplat, Anamaria Prodan a fost în stare de șoc când a aflat că fata ei va fi obligată să se recupereze timp de șase luni!!! ”Intervenția, deși una foarte grea, a fost perfectă. Zilnic, Sarah merge la recuperare, face antrenamente specifice...sunt sigură că la ce ambiție are, o să revină mai repede pe teren, și o să fie și mult mai bună”,  a declarat impresara, în premieră, pentru WOWbiz.ro. Din alte informații însă, din motive medicale, se pare că fetei Prodancei i s-ar fi înghețat anul de facultate, ceea ce înseamnă că va avea eligibilitate cinci ani de acum înainte.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate