Șoc pentru Bianca la Puterea dragostei! Bobicioiu este atras de Roxana!!! Cine detonează bomba EXCLUSIV

La ieșirea din casa Puterea dragostei, Deea a dezvăluit că lui Alex Bobicioiu îi place Roxana.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

In articol:

  La scurt timp de la eliminarea din casă Puterea dragostei, Deea a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre concurenții aflați în acest moment în competiție.

  În premieră pentru WOWbiz.ro, brunetă a vorbit despre falsitatea lui Jador, despre care a spus că nu îi place Simina și nici altă femeie din show, și stă acolo doar pentru a-și consolida carieră în lumea manelelor, iar, acum, aruncă o altă bombă.

  Citeste si: Cutremurător! Bebelușul din Sebeș care s-a născut cu o malformație gravă a murit

  Citeste si: O fostă concurentă al unui show de talente din România, mărturii cutremurătoare: ”A fost închis într-o celulă, care mirosea îngrozitor şi avea urme de excremente şi sânge, i s-a cerut să se dezbrace complet, apoi...”

  Citeste si: Cât de frumos era Mihai Constantinescu în tinerețe! Imaginile care demonstrează că era idolul femeilor! Galerie foto

  fara descriere

  Alex Bobicioiu este îndrăgostit de Roxana de la Puterea dragostei! ”Se observă clar din gesturi, din priviri și din modul în care o apără” 

  Deea a ținut să precizeze că, din punctul ei de vedere, o altă idila din formatul amoros nu are o bază reală, și anume legătură dintre Bianca și Alex Bobicioiu.

  "Consider, și eu rar mă înșel când fac astfel de afirmații, că Alex Bobicioiu este îndrăgostit de Roxana de la Puterea dragostei. Ea este de fapt fata din casă de care se simte atras cu adevărat, și nu de Bianca. Se observă clar din gesturi, din priviri și din modul în care o apără. El spune că nu simte nimic, dar când este în preajmă Roxanei, pare o altă persoană", a dezvăluit Deea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate