SOC pentru Cristea! Bianca primeste, din nou, mesaje de la turcul Burhan!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Probleme in paradis! Nici nu s-a impacat bine cu Bianca Dragusanu, ca au si reinceput problemele pentru Cristea. De o saptamana, iubita lui primeste mesaje de la Burhan Ozgultekin, inginerul turc cu care diva a avut o relatie la distanta.

Dupa ce a blestemat-o si i-a “urat” sa nu aiba parte de fericire in relatia cu Adrian Cristea, turcul Burhan revine la sentimente mai bune fata de Bianca. Surse din apropierea roscatei sustin ca ea primeste, de mai bine de o saptamana, zeci de mesaje de la fostul admirator, in care acesta ii spune cat este de frumoasa. Turcul merge mai departe si pluseaza prin declaratii de dragoste siropoase si promisiuni ca vine in Romania numai pentru ea.

Prietenii Biancai spun ca Burhan este foarte insistent, incearca sa ia legatura cu ea prin “whatsapp” si o streseaza cu mesajele, chiar si noaptea.

“ E adevarat ca Burhan ma cauta si imi da mesaje, dar pe mine nu ma mai intereseaza deloc. Eu sunt indragostita de Adi si sper sa inteleaga acest lucru. Diseara, el va fi alaturi de mine la “Dansez pentru tine” si ma va sustine din gradena, alaturi de toti prietenii mei. Ma bucura enorm acest lucru, pentru ca imi da putere sa dansez cat mai bine si sa-mi ajut partenerul sa-si indeplineasca visul”, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro

Bianca si Burhan s-au cunoscut pe aeroportul Otopeni si au tinut legatura prin internet mai bine de doua luni. La un moment dat, el era dat ca sigur iubitul divei, dar Dragusanca s-a intors in bratele lui Cristea si a incheiat toate socotelile cu turcul, fara a-i da vreo explicatie. Tipic ei! (Cornelia Ionescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate