ȘOC pentru fanii lui Jador de la Puterea dragostei! Cântărețul se va interna în spital săptămâna viitoare!

După plecarea de la Puterea dragostei, Jador a decis să își rezolve problemele de sănătate și să se opereze, săptămâna viitoare, la Iași! 

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Probleme mari pentru Jador! Îndrăgitul cântăreț de la Puterea dragostei a decis să plece din show, pentru a-și rezolva problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat la Istanbul. De altfel, este arhicunoscut faptul că el a și lipsit din câteva ediții pentru că se afla la spital pentru diverse investigații, în urma cărora, verdictul medicilor a fost unul crunt.

”Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv. Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite. Nu vreau să dramatizez, e doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo însă, era foarte mult stress, fiindcă este multă răutate acolo, dar și multă dragoste”, a declarat Jador la Teo Show.

Citeste si: Jador, afectat de relația lui Bogdan Mocanu cu Andra?! "Mi-a plăcut de ea, dar sper să fie fericiți până la urmă"

Citeste si: Incredibil, Jador a avut discuții secrete cu Simina de la Puterea dragostei după ce a aflat că este gravidă! "I-am spus că este prea devreme să aibă un copil cu Zănoagă"

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, îndrăgostită până peste cap de Bogdan Mocanu: „Mă uimești din ce în ce mai mult”

Jador a spus motivul pentru care a ajuns să aibă probleme de sănătate grave

În premieră pentru WOWbiz.ro, Jador avea să vorbească mai în amănunt despre afecținile sale la nivelul bilei, dar și despre faptul că vede totul pozitiv! "Trebuie să mă operez de fiere, fiindcă, așa cum am mai spus, nopțile pierdute și-au spus cuvântul, dar, să știți ceva, eu niciodată nu mor. O să trăiesc și de acum încolo și fără bilă, și fără ficat, și fără rinichi, fără orice, eu sunt viu, nu o să închid ochii prea repede. Eu pot să rezist mult, sunt puternic. Totuși este musai să îmi fac această intervenție chirurgicală, mi-am și programat-o la Spitalul din Iași peste puțin timp, cel mai posibil săptămâna viitoare", a dezvăluit Jador într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Jador va ajunge pe masa de operații după Puterea dragostei! ”Aveam stări de rău, de vomă, capul mă durea” 

Jador va ajunge pe masa de operații după Puterea dragostei abia acum, dar el a povestit că a început să aibă simptome de mai multă vreme. "Eu de mic copil am avut probleme cu bila. Inițial, credeam atunci că din cauza stomacului mă dureau toate, aveam stări de rău, de vomă, capul mă durea….La Puterea dragostei însă, totul s-a amplificat și am ajuns de câteva ori de urgență la spital. Medicii de acolo mi-au făcut investigații și mi-au spus clar... "măi băiatule, cum de mergi? Ai fierea praf"! Trebuie să te operezi! În acel moment, am luat decizia să mă întorc acasă, în țară, și să facă intervenția aici”, a conchis cântărețul pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate