Vedete

ŞOC pentru Florin Busuioc! ”Va fi dependent toată viaţa de un medicament”! Ce se întâmplă în aceste momente cu actorul şi ce îngrijorare au medicii EXCLUSIV

Florin Busuioc va trece pe un tratament toată viaţa

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, marţi seară, în timpul unui spectacol la Craiova. Busu a fost operat de urgenţă de un medic rezident, care i-a implantat un stent, şi astfel i-a salvat şi viaţa! (citeşte şi drama celui mai iubit fotbalist al momentului în România. I-a murit sora)

Conform informatiilor, lui Busu i s-au acordat îngrijiri, in prima faza, la faţa locului. Ulterior, Florin Busuioc a fost tranportat la unitatea primiri urgenţă a Spitalului Judeţean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la Bucureşti, însă acest lucru nu a fost posibil deoarece starea sa nu era una stabilă. Florin Busuioc a fost resuscitat de trei ori şi trombolizat, apoi, a fost bagat in sala de operatii, pentru a i se monta un stent, care sa permita circulatia normala a sangelui! Intervenţia a durat 10 minute şi a decurs foarte bine.

Florin Busuioc a primit veşti proaste! ”Va trebui să renunţe la ţigări”

După operaţie şi la indicaţiile personalului abilitat, Florin Busuioc a fost adus la Bucureşti cu un elicopter şi băgat la Terapie Intensivă la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală pentru a fi stabilizat complet! ”Bărbatul a fost îngrijit corespunzător si totul este acum spre bine. Însa, va trebui să ţină cont de câteva lucruri importante, în caz contrar, riscă un nou infarct”, au dezvăluit persoane de la faţa locului!

Dacă în aceste momente, omul de televiziune este destul de bine fizic, situaţia nu s-a rezolvat total pentru el! Astfel, Florin Busuioc a primit veşti proaste de la doctori, care, după o examinare amănunţită au decis să îi prescrie un tratament dur! ”Busu va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagularea sângelui destul de puternic. Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate”, au povestit aceleaşi surse!
 

Galerie foto  Urmatorul articol