Șoc pentru Ionuț Radu în Italia! Este vorba despre coronavirus! ” Au fost plasați în carantină”!

Fostul căpitan al naționalei de tineret, Ionuț Radu, este în stare de alertă, acum, la reluarea pregătirilor, după ce, doi colegi de-ai săi au fost gășiți cu COVID-19

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Ionuț Radu a revenit pe terenul de joc, însă, nu fără emoții. Nici bine nu s-au reluat pregătirile că, la Parma, echipa la care evoluează fostul căpitan al Naționalei de fotbal de tineret a României, oamenii sunt în alertă maximă.

Clubul italian a testat în jur de 60 de persoane din anturajul echipei și a anunțat că două dintre testele fotbaliștilor au ieșit pozitiv, fără a îi numi pe aceștia. Cei doi au intrat direct în izolare, și este doar o chestiune de timp pentru a se afla despre cine este vorba.

fara descriere

Doi colegi au ieșit pozitiv la testări! Ce spun reprezentanții clubul 

„La finalul examinărilor, toți membrii echipei au avut rezultate negative pentru cele două testări realizate într-un interval de 24 de ore, mai puțin doi fotbaliști care au fost pozitivi la primul test, iar negativi la al doilea. Atleții - amândoi într-o condiție fizică excelentă și asimptomatici - au fost plasați imediat în carantină și vor fi monitorizați constant”, se arată în comunicatul emis de Parma.

Citeste si: S-au schimbat regulile. Câte persoane pot participa la nunți, botezuri sau întâlniri private?

Citeste si: Liderul deputaţilor PSD, la Ora Guvernului: Zilele prostiei, cum au rămas în mentalul colectiv, au pus în pericol sănătatea oamenilor

Citeste si: Raed Arafat trage un semnal de alarmă: "Valul 2 de coronavirus poate veni și în vară

fara descriere

Ionuț Radu este în stare de șoc în Italia! Riscul unor noi infectări cu COVID-19 este foarte mare. 

În consecință, după anunțul oficialilor de la Parma, Ionuț Radu este în stare de șoc în Italia, întrucât, și în cazul altor echipe, situația este asemănătoare. Mai mult, se anunță și reluarea campionatului, astfel că, jucătorii se vor întâlni pe teren, iar riscul unor noi infectări cu COVID-19 este foarte mare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate