Soc! Renee Zellweger si-a operat ochii ca sa para mai europeana, exact ca Michael Jackson - Specialistii au dat verdictul

Renee Zellweger a socat o lume intreaga cu noua ei fata. Cu toate ca nu a recunoscut ca si-ar fi facut vreo operatie, se vede cu ochiul liber ca trasaturile ei s-au modificat.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereUn specialist sustine ca actrita de la Hollywood si-a operat ochii ca sa para mai europeana.  Profesorul de cultura finlandeza Edward Dutton, de la Universitatea Oulu, a dezvaluit pentru MailOnline ca Renee are niste trasaturi genetice mai deosebite si din acest motiv a decis sa faca operatia. Tata actritei este suedez, iar mama ei, din Norvegia, are gene atat kvene, cat si sami.

"Renee avea o fata mai "estica". Cred ca si-a facut operatia estetica la ochi ca sa nu mai fie sami si kvena. Acum are o fata mai europeana, arata ca un cetatean din nordul Europei. Era mult mai frumoasa si interesanta cand avea curajul sa fie Sami si Kven", a explicat profesorul.

Potrivit specialistului, Renee si-a facut operatia "Michael Jackson". Se stie ca si Megastarul s-a supus mai multor interventii chirurgicale pentru a avea o fata mai "europeana".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate