SOC! Romania nu mai participa la Eurovision in 2014 - VEZI de ce

Romania nu va mai participa la Eurovision anul viitor.

Distribuie pe:

fara descriereSe pare ca principalul motiv ar fi ca nu exista buget pentru a suporta inscrierea si toate cheltuielile minime pentru ca tara noastra sa poata concura la competitia muzicala, astfel ca s-ar fi decis sa se “sara” peste editia din 2014, informeaza ADPM.

Milioane de romani au stat cu ochii lipiti de televizor in fiecare an pentru a sustine reprezentantii Romaniei la Eurovision. Din pacate in 2014 nu vom mai trai nicio emotie  de acest gen intrucat Romania nu va mai participa la Eurovision. Motivul este lipsa bugetului necesar pentru a suporta toate cheltuielile necesare pentru a organiza preselectiile si selectia nationala si, ulterior, sa putem concura la semifinala si finala europeana. Si vorbim aici de cateva sute de mii de euro.

Pana in acest moment acest buget pur si simplu nu exista, iar daca nu se va oferi vreun sponsor sa acopere toate cheltuielile, asa cum s-a intamplat, spre exemplu, in 2010, cand am fost reprezentati de Paula Seling si Ovi, atunci se va decide ca Romania sa sara peste editia din 2014.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate