ȘOC! Roxana o taxează dur pe Mariana de la Puterea dragostei ! Ce spune o fosta concurentă despre controversata femeie! ”Vorbește prea mult și fără rost”

Roxana a vorbit despre Mariana de la Puterea dragostei, după ce cooncurenta a căzut în dizgrația fețelor din casă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

roxana puterea dragostei

Scandal uriaș la Puterea dragostei! Mariana a reușit să le scoată din sărite pe două dintre cele mai vocale concurente din show, Mari și Ligi, și, puțin a mai fost până la o bătaie în toată regulă.

În urmă disputelor verbale, la limită violenței, fețele au fost sancționate cu un cartonaș galben, semn că nu este de glumă la Puterea dragostei atunci când situația se încinge.

Citeste si: Puterea dragostei 20 septembrie. Scandal între Fizz și None: "Nu îmi place cum vorbești cu mine, nu îmi place cum gesticulezi cu mine"

Citeste si: Despărțire bombă la ”Puterea Dragostei”! Bianca și Livian au luat decizia! ”Avem un anunț foarte, foarte important de făcut”

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz! Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a rămas fără cea mai frumoasă femeie din Alba Iulia! Avem detalii exclusive

puterea dragostei concurenti

Roxana i-a taxat atitudinea Marianei la Puterea dragostei

Pe de altă parte, atitudinea Marianei avea însă să fie taxată de o fostă concurență din casă! De pildă, Roxana a atacat-o dur pe Mariana de la Puterea dragostei! Într-un live exclusive pe facebook-ul kfetele.ro, ea avea să spună, în stilul său vulcanic, tot ce crede despre tânăra care le critică și le provoacă voit pe colegele sale în competiție, mai mult, mereu le aruncă în față faptul că ea a câștigat multe concursuri de frumusețe.

”Recunosc, mă înțeleg bine cu Mariana, dar cred că unele concursuri de miss le-a câștigat pentru că vorbește prea mult. Adică, cei de acolo i-au dat titlul ca să îi închidă gura (n.r râde). Vorbește foarte mult, dar măcar de ar fi și bine, și ce trebuie. E părerea mea și o repet…Mariana vorbește mult și fără rost”, a spus fosta concurentă.

mariana puterea dragostei

Roxana a atacat-o dur pe Mariana de la Puterea dragostei”Nu mai spune tu lucruri întruna, că uneori e mult și prost” 

Roxana a atacat-o dur pe Mariana de la Puterea dragostei, dar i-a dat și un sfat. ”Draga mea, ascultă oamenii din jurul tău, lasă-i să vorbească până la capăt și pe urmă, vii tu. Nu mai spune tu lucruri întruna, că uneori e mult și prost”, așa i-aș spune dacă aș fi în casă. Eu cred că ea este o fată bună, dar pierde teren vorbind atât de mult, pentru că, dincolo de fetele cu care este în show, chiar bărbatul de lângă ea, și am văzut eu niște secvențe, se plictisește. Dacă se va schimba un pic,îi va fi foarte bine, pentru că are un suflet mare”, a declarat fosta concurentă de la emisiunea amoroasă. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate