ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIV

Alin Andronic şi Iulian Pîtea au rupt amiciţia din Republica Dominicană!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Situaţie incinsă la Exatlon! După ce, timp de patru luni, păreau de nedespărţit la Exatlon, Alin Andronic şi Iulian Pîtea par a fi rupt prietenia chiar pe final!

Astfel, după câteva replici dure, spuse unul despre celălalt, înainte de finală, printre care şi cele legate de accidentarea lui Alin sau de firea rebelă a lui Pîtea, ”războinicii” au trecut la ”următorul nivel” la întoarcerea din Republica Dominicană! (intră să vezi ce l-a determinat pe Alin Andronic să plece de urgenţă în Germania)

fara descriere

Alin Andronic şi Iulian Pîtea nu mai sunt prieteni după Exatlon! Ce s-a întâmplat între cei doi la final

Astfel, surse din preajma celor doi susţin clar că Alin Andronic şi Iulian Pîtea nu mai sunt prieteni după Exatlon, dimpotrivă, în aceste momente, nu şi-ar mai vorbi deloc. Picătura care ar fi umplut paharul, spun cei care i-au văzut, ar fi fost o discuţie aprinsă pe care cei mai îndrăgiţi concurenţi din competiţie ar fi avut-o la aeroport! Acolo, după ce ar fi aflat de cuvintele pe care şi le-au spus la interviurile finale, în care fiecare a avut un cui împotriva celuilalt, situaţia ar fi devenit tensionată şi plină de reproşuri din ambele părţi! 


 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate