Șoc, se întoarce în țară?! Ricardo de la Puterea dragostei se mută cu noua iubită! Ce decizie a luat fostul concurent din show-ul amoros

Ricardo pare atras din ce în ce mai mult de actuala sa muză

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

La începutul săptămânii trecute, o veste șoc i-a surprins pe iubitorii show-ului Puterea dragostei. După ce s-a despărțit de Raluca, cea care i-a fost iubită în casa de la Puterea Dragostei, Ricardo încearcă, acum, o nouă legătura amoroasă.

Ricardo este atras de o frumoasă brunetă, pe numele ei Larisa, care locuiește în Timișoara, și cu care pare că și-a regăsit, cu adevărat liniștea.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Cea mai controversată concurentă de la ”Insula”, vacanță de vis, în doi! Avem imaginile

Citeste si: Familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado! Uite-l pe Mircea Geoană în pantaloni scurţi şi cu o cască pe cap în excursie la o cascadă!

Citeste si: Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu pentru că promovează ţigările electronice: „Nu ai nici o ruşine! Mă oripilează ipocrizia!”

fara descriere

Ricardo de la Puterea dragostei este îndrăgostit din nou! ”Este din ce în ce mai apropiat de Larisa”

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile, Ricardo a spus totul despre noua iubită! ”Deocamdată, nu se pune problema unei relații. Larisa stă în România. Mă ajută să trec peste despărțirea de Raluca. Sincer, așa stau lucrurile, ea mă ajută să o uit pe fosta mea iubită, îmi este alături. Vom vedea ce o să se întâmple, încercăm să ne cunoaștem de la distanță”, a fost prima declarație a tânărului pentru WOWbiz.ro!

Mai nou însă, situația pare că s-a schimbat sau a evoluat! Dacă ar fi să ne luăm după spusele apropiaților bărbatului, Ricardo de la Puterea dragostei este îndrăgostit din nou cu adevărat. ”Este din ce în ce mai apropiat de Larisa, stau de vorbă pe internet ore în șir! În plus, a discutat cu ea și despre o posibilă mutare a lui la Timișoara la revenirea în țară, așa că, situația este clară, sentimente există”, au dezvăluit surse din preajma lui Ricardo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate