Soc si groaza in direct! Un prezentator tv i-a dat foc magicianului pe care il invitase in emisiune! Atentie, imagini SOCANTE

Magicianul Wayne Houchin a aparut in cadrul unui show televizat din Republica Dominicana si a trait cele mai groaznice clipe din viata sa: prezentatorul tv s-a gandit sa ii faca o farsa si i-a dat foc la cap!##VIDEO6054##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Wayne Houchin trece prin clipe groaznice dupa ce a fost atacat de prezentatorul unei emisiuni televizate la care se afla. Dupa ce i-a aruncat cu lichid flamabil pe cap si i-a dat foc, nici nu a sarit sa il ajute. Magicianul a fost salvat de echipa lui care se afla in culise si care a stins focul.

fara descriereWayne a fost dus de urgenta la spital unde a primit ingrijiri. Acesta a fost ars pe fata, scalp, gat si mana dreapta.

"Nu stiam ca va face asta, nu a fost o cascadorie sau o iluzie, a fost un atac la persoana.  Rapiditatea exhipei mi-a salvat viata. Focul a fost stins si eu am fost transportat la spital. Am arsuri grave pe cap, fata, gat si mana dreapta. Am dureri, dar ma refac", a postat acesta pe retelele de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate