Soc si groaza! Un autobuz a explodat!

Un obiect suspect a explodat, duminică, fără a provoca victime, într-un autobuz israelian în apropiere de Tel-Aviv, a anunţat într-un comunicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, Luba Samri, citată de AFP.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereUn genist chemat la faţa locului la Bat Yam examina obiectul când acesta a explodat, dar bărbatul este nevătămat, a precizat ea.

Potrivit poliţiei, nu este clar deocamdată dacă explozia a fost opera militanţilor palestinieni sau dacă a fost de origine criminală.

Clanuri mafiote sunt implicate în lupte de putere de mai mulţi ani la Tel-Aviv şi la periferia acestuia, în special la Bat Yam.

kalooga_36441" Mai întâi trebuie să examinăm dispozitivul (explozibil)", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Micky Rosenfeld, pentru AFP. El a precizat că şoferul a văzut o geantă abandonată în autobuz, a oprit vehiculul şi le-a ordonat pasagerilor să coboare.

Circa zece israelieni au fost ucişi în violenţe legate de activităţi criminale, mai ales în explozia unor maşini-capcană şi schimburi de focuri legate de luptele dintre diverse familii mafiote.

Ultima explozie într-un autobuz israelian datează din noiembrie, la Tel-Aviv, în cadrul unui atentat soldat cu 17 răniţi, legat de intervenţia militară israeliană în Fâşia Gaza.

În 2011, o turistă britanică a fost ucisă şi alte 30 de persoane au fost rănite într-o explozie produsă într-o staţie de autobuz din Ierusalim.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate