SOC! Tânăra împuşcată în Militari şi-a pierdut ochiul - Medicii: "Rar vedem o asa rana"

Tânăra care a fost împuşcată, sâmbătă seară, în afara unui supermarket din Militari, şi-a pierdut ochiul în care s-a tras şi ar fi putut să moară, a declarat Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, pentru Mediafax.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMonica Pop a precizat că are informaţii de la şefa Secţiei de Oftalmologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde a fost dusă femeia în vârstă de 23 de ani împuşcată cu un pistol cu bile, sâmbătă seară în Capitală. Tânăra prezenta o plagă împuşcată la nivelul ochiului şi a ajuns la spital în stare gravă.

Monica Pop a spus că globul ocular nu mai este la locul lui şi nu mai poate fi funcţional. În plus, pacienta prezintă fracturi ale craniului în zona respectivă.

"Putea să moară, categoric", a mai spus Pop, precizând că exista posibilitatea ca proiectilul să intre în creier şi s-o omoare pe loc pe victimă.

Medicul oftalmolog a mai spus că şi reconstrucţia estetică va fi dificilă în acest caz.

"Starea ei generală nu e proastă, dar vă închipuiţi cum e din punct de vedere emoţional ştiind că şi-a pierdut ochiul în acest fel. ânăra a pierdut ochiul. Leziunea a fost extrem de gravă deoarece împuşcătura a fost de aproape şi ochiul pur şi simplu nu mai există. Este o leziune pe care o vedem extrem de rar. Pe înţelesul tuturor, ochiul este intrat în cap, a intrat într-un sinus, ochiul nu mai există acolo", a declarat dr. Monica Pop, directorul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice, la Romania TV.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile, sâmbătă seară, în afara magazinului Cora Militari.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate