ȘOC TOTAL! Andrei Duban o amenință pe sora lui Ghiță de la Survivor România cu tribunalul! Femeia a jignit-o dur pe Grațiela! ”I-a spălat creierul”!

Andrei Duban a spus clar că o așteaptă un ”mic proces” pe sora lui Ghiță după atacurile nejustificat de dure la adresa soției lui

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Scandal uriaș după Survivor România, unul chiar neașteptat! Ramona, sora lui Ghiță, a lansat, luni seara, un atac dur la adresa Grațielei Duban, pe care o consideră principala vinovată pentru faptul că fratele ei este total schimbat în competiția din Republica Dominicană.

”Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil”, a mărturisit sora lui Ghiță la FanArena, apoi a mers pe ideea că nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat între Ghiță și actriță la Survivor România, dar nu i se pare normal ce declarații a făcut soția lui Andrei Duban atunci când a ieșit din competiție.

Sora lui Ghiță a vorbit despre Grațiela! ”Dacă Grațiela l-a lăsat pe fratele meu să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat”

”Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate, lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe adresele de socializare. Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat. Ghiță nu știe ce a afirmat ea la plecare la adresa lui(...) Nu știu nici ce s-a întâmplat cu ei în competiție, dar dacă Grațiela l-a lăsat pe Ghiță să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune”, a afirmat sora lui Ghiță la FanArena, care a vrut să limpezească și din punctul său de vedere ce s-a întâmplat între cei doi faimoși în competiție.

Citeste si: Ce i-a lipsit Grațielei cât a fost la "Survivor România"? A dezvăluit totul acum: "Tot timpul am visat să...."

Citeste si: Destabilizare totala in echipa Faimosilor de la Survivor Romania! Razboinicii, ingrijorati ca vor fi nevoiti sa stea in acelasi cuib al „urii”, cu echipa rosie

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România! ”Nu trebuie subestimat fratele meu! Știe că un prieten de azi, mâine îți poate fi un dușman”

Andrei Duban o amenință pe sora lui Ghiță cu tribunalul? ”Cred că se va alege cu un mic proces” 

Pe de altă parte, Grațiela Duban a fost extrem de diplomată și a vorbit în termeni laudativi la adresa fostului ei coechipier de la Survivor România. "Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice", a declarat Grațiela la FanArena, săptămâna trecută, iar luni seara, a spus doar atât. ”Noi am avut o legătură frumoasă de prietenie. Din acest motiv, nu vreau să intru în polemici cu nimeni, vreau să îl respect pe el. Atunci când el va veni în țară, va spune cum au stat lucrurile cu adevărat. Atât”, a comentat frumoasa femeie.

Nu de aceeași părere a fost și soțul ei, care, deranjat de afirmațiile făcute de Ramona a ținut să intre în direct și să pună punctul pe „i”. Andrei Duban a amenințat-o pe sora lui Ghiță de la Survivor România cu tribunalul! ”Cred că se va alege cu un mic proces. Nu este normal ce spune doamna”, au fost cuvintele actorului spuse lui Cosmin Cernat.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Elena de la Survivor România a spus totul despre relația cu Sonny Flame! ”Nu aș interveni niciodată într-o familie cu copii! Eu am fost trădată într-un asemenea mod și știu ce...

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, mesaj emoționant de dragoste pentru soția sa

Dezvăluiri incendiare despre fiica lui Mihai Gâdea! Detalii neștiute până acum despre Karina Maisha

Mătușa Karinei șochează din nou! ”Relația nepoatei mele cu Andrei este doar o prietenie, îmi place Iancu pentru ea”

Elena Ionescu & Sonny Flame - idilă tot mai clară la Survivor România? După ce au dormit unul lângă celălalt, încă o declarație șoc a faimoasei la adresa cântărețului pune...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies