ȘOC TOTAL! Elena Ionescu a dat nas în nas cu fostul ei soț la evenimentul lui Bote! Reacția lor a surprins pe toată lumea

Elena Ionescu l-a evitat pe fostul ei soț, Dragoș, recent, la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu, în care el a fost protagonist

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În urmă cu o lună și jumătate, Elena Ionescu a anunțat că se desparte de soțul ei, Dragoș, cu care avea și un copil! Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri EXCLUSIVE despre relația ei de cuplu: ”Nu înțeleg de unde a apărut acest FAKE-NEWS”

Ce a spus Elena Ionescu despre divorț! ”Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut” 

Inițial, postarea pe adresa de socializare a fost una seacă, și fără multe amănunte, însă, după ce bărbatul a apărut în compania  altor femei, cântăreața a decis să spună mai multe lucruri.

”Eu nu m-am căsatorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit Elena Ionescu într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Bote, din nou la spital! Celebrul designer intră pe mâna medicilor turci DECLARAȚII EXCLUSIVE!

Citeste si: Bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit? Ce se întâmplă acum între ei

Elena Ionescu nu și-a băgat în seamă fostul soț! A preferat să socializeze cu alte persoane

Apropiații celor doi susțin că despărțirea a fost dureroasă, lucru ce ar fi extrem de posibil dacă luăm în calcul faptul că, săptămâna trecută, Elena Ionescu nu și-a băgat în seamă fostul soț la un eveniment de modă organizat de Cătălin Botezatu! În prezentare, Dragoș a fost unul dintre modele, iar artista a fost în sală, însă, după ”evoluția” de pe scenă a bărbatului, cei doi s-au evitat și au încercat să socializeze cu alte persoane prezente la fața locului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate