Șoc total la Puterea dragostei! Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi! ”Nu mai vorbim deloc”! Declarații exclusive

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi după Puterea dragostei, după ce, în mod surprinzător, cele două nu și-au mai vorbit deloc, nici măcar la evenimente speciale din viața lor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi
Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi


In articol:

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi! Surprize, surprize după Puterea dragostei! Cele mai bune prietene din casă nu mai sunt deloc apropiate, mai mult decât atât, au ajuns două străine, mai ales în ultima perioadă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Andreea Pirui la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei”, de la WOWbiz.ro, de acum câteva zile.

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi! ”Nu mă mai caută deloc!”

Frumoasa blondă a dat cărțile pe față și a vorbit despre ruptura neașteptată intervenită între ea și cea care i-a fost confidentă la Istanbul. ”Vă vine să credeți...chiar nu ne mai vorbim deloc. După terminarea show-ului, am fost împreună la mare, ne-am văzut de câteva ori, dar, de ceva vreme, nu mă mai caută deloc!”, a declarat fosta concurentă din show-ul amoros de la Istanbul.

Citeste si: Ligi nu a primit trofeul Puterea Dragostei de la Bianca! ”Nu mi l-a dat pentru că ...”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a logodit cu Marius: „Te iubesc”

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, intervenție de ultim moment chiar după ce a fost cerută în căsătorie

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi
Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi

Andreea Pirui a vorbit despre Ligi! ”Nu mai suntem prietene și nici măcar nu știu motivul real”

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi! Mai mult, Pirui a povestit că Ligi nu a venit nici măcar la ziua ei de naștere. ”Mi-a spus că are treabă și nu poate ajunge. Nu o condamn, poate exact așa a fost, însă, după ce mi-a spus un ”La mulți ani!”, nu a mai dat nici măcar un semn de viață, în condițiie în care comunicam des. Ce să vă spun mai mult că gata, nu mai suntem prietene și nici măcar nu știu motivul real. Dar...asta e!”, a completat Andreea la emisiune.

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi
Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi! ”Mi-a zis cumva să aleg între prietenia cu ea și relația cu iubitul meu”

Andreea Pirui a rupt prietenia cu Ligi! Pe de altă parte, un răspuns la problemele dintre Andreea și Ligi ar fi...Marius. ”Mi-a zis cumva să aleg între prietenia cu ea și relația cu iubitul meu. Vă dați seama că este imposibil să fac astfel de pași. Marius este viața mea, nu aș fi putut niciodată, să fac vreo alegere. Poate acest lucru a deranjat-o, deși am discutat mult pe tema asta. Însă, nu mai contează, sunt fericită alături de bărbatul meu și nimic nu mai contează acum. Mi-a rămas doar un gust amar”, a conchis Andreea Pirui.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! Andreea Pirui și Marius s-au despărțit! Totul s-a întâmplat chiar cu puțin timp înainte de cererea în căsătorie!” Declarații surprinzătoare

Andreea Pirui este însărcinată?! Motivul pentru care Marius a cerut-o de soție. Imaginea care o dă de gol

Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei, scandal monstru pe urma accidentului cu dinții: „Să-mi spui că sunt bolnav mintal...”

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies